Κείμενο: Κατερίνα Φωτοπούλου
Φωτογραφίες: Γιάννης Καλύβας
Υπεύθυνη γι΄ αυτό η Χρύσα Πρωτόπαπα, η πρώτη γνωστή Ελληνίδα σεφ, η οποία μεταχειρίζεται με μαεστρία, μεράκι και γνώση τις πιο αγνές πρώτες ύλες που καθημερινά συγκεντρώνει από την αγορά και τους μικρούς Έλληνες προμηθευτές και μας εντυπωσιάζει με τις γαστρονομικές της προτάσεις.
Η ίδια μας υποδέχεται στο στέκι της, έναν χώρο με βιομηχανικό ύφος, arty στοιχεία και κυρίαρχο χρώμα το γκρι και μας «τρατάρει» τα φινετσάτα εδέσματά της, που μαγεύουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό, ενώ στα δυνατά της χαρτιά είναι η εμπνευσμένη της πινελιά στις οικογενειακές συνταγές 3 γενεών, που προέρχονται από τις Μικρασιάτικες ρίζες της.
Το Αθηναϊκό φεστιβάλ μπύρας που αξίζει να πας!!!Πότε γίνεται;
Must taste
Το πιπεράτο φιλέτο και τα σπιτικά νιόκι!
Info:
Από €15. Τρ.-Σάβ. 18:00-
00:00, Κυρ. 12:00-20:00.
Αιολαίων 40 & Καλλισθένους,
Άνω Πετράλωνα, Τ. 2130356879,
Μ. 6974 141304 Χρύσα Χρύσα –