Το ολοκαίνουριο Wood Restaurant στην Κηφισιά, άνοιξε τις πόρτες του πριν µόλις έναν µήνα σε έναν χώρο εκ βάθρων ανακαινισµένο εκεί που µέχρι πρόσφατα στεγάζονταν το “Εν Ελλάδι”.
Στην κουζίνα επικεφαλής είναι ο γνωστός και βραβευµένος chef Μιχάλης Ντουνέτας, ο οποίος υπογράφει φυσικά και το ξεχωριστό µενού. Είναι ένα µοντέρνο Greek wood fire meat restaurant, όπως το περιγράφει και ο chef Μιχάλης Ντουνέτας, καθώς το µενού έχει απόλυτο πρωταγωνιστή το κρέας µε concept να είναι όλα στη φωτιά.
Αντικριστό ειδικής κατασκευής, robata από το Λονδίνο, σούβλα, ξυλόφουρνος, γάστρα που µπαίνει µέσα στα κάρβουνα, φουρνιστά φαγητά, ελληνικά κρέατα, προϊόντα µικρών παραγωγών, ψυγείο ωρίµανσης κρέατος, homemade µπρεζάολα από ελληνική µοσχίδα, παντσέτα µαύρου χοίρου, αλλά και περιποιηµένα κοντοσούβλια και κοκορέτσια για τα σαββατοκύριακα.
Highlight, o λαχταριστός µοσχαρίσιος γύρος που ετοιµάζεται µπροστά µας, τη στιγµή της παραγγελίας!
Info:
Καθηµερινά 19:30 – 01:00, Σαβ. 13:00 – 00:00, Κυρ. 12:00 – 20:00
Εµµανουήλ Μπενάκη 22, Κηφισιά, Τ. 210 8074416
Site: woodrestaurant.gr, FB: Wood Restaurant
Βρείτε περισσότερες προτάσεις για την Αθήνα στο Best in Town Athens 2019 που κυκλοφορεί!
Δείτε επίσης στο travelstyle.gr: