Το κορυφαίο κρεοπωλείο της Αθήνας το… πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο με σχεδόν prive χαρακτήρα που φιλοδοξεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τους meatlovers της πόλης.
Dry & Raw ονομάζεται το εστιατόριο που έχει στήσει ο -κατά πολλούς- πιο δραστήριος χασάπης της Αθήνας Στράτος Δρακούλης του Drakoulis Meat στο υπόγειο του κρεοπωλείου του στη Βούλα.
Σε ένα άρτια διαμορφωμένο χώρο λοιπόν θα δοκιμάσεις από ταρτάρ και καρπάτσιο μέχρι μακαρόνια με κιμά (σε μια από τις καλύτερες εκετελέσεις τους σε όλη την Αθήνα), burgers και λουκάνικα αλλά και εκλεκτά εδέσματα όπως το αυστραλέζικο Wagyu. Ο σεφ Μιχάλης Μερζένης έχει κάνει έξοχη δουλειά, αξιοποιώντας στο έπακρο την άριστη πρώτη ύλη.
Σίγουρα μια εμπειρία που πρέπει να ζήσει κάθε λάτρης του κρέατος αλλά και κάθε foodie της πόλης γενικότερα.