To φαγητό, µετατρέπεται σε υψηλή dining couture και το νέο εστιατόριο, Silar, στη Γλυφάδα στην πολυσύχναστη πλατεία Εσπερίδων, αναβαθµίζει την γαστρονοµική τέχνη σε κάθε πιάτο.
Τα πιάτα θυµίζουν πίνακες ζωγραφικής που ταλαντούχοι και νέοι chefs επιµελούνται για µια γευστική οπτασία και εµπειρία που µένει ανεξίτηλη στη µνήµη.
O executive chef Άγγελος Μπακόπουλος, βγάζει από το πάγκο της κουζίνας του έργα τέχνης όπως carpaccio από κορωνάτο φαγκρί, γλυκοπατάτα, sorbet ψητής πιπεριάς και ζωµό από πιπεριές rocot ή επιδόρπιο από καραµελωµένη σοκολάτα, sorbet µπανάνα -γλυκάνισο και µάνγκο. Ο chef και η οµάδα του, ταιριάζει το comfort food µε το fine dining µε ευφυείς συνδυασµούς υλικών. Η φιλοσοφία του µενού είναι η µεταµοντέρνα ελληνική κουζίνα, µε fusion εκδοχές και υλικά από όλες τις γωνιές της χώρας.
Σε έναν µίνιµαλ αισθητικής χώρο µε ανοιχτές τζαµαρίες, το δείπνο µετατρέπεται σε αριστοκρατική εµπειρία, σε ένα εστιατόριο που αποτελεί νέο γαστρονοµικό talk of the town.
Info:
Τρ.-Κυρ.:19:00-00:00
Αρτέµιδος 3, Γλυφάδα, Τ. 210 8982831, 210 0103573
Site: www.silarrestaurant.com, FB: SILAR Dining Couture
Μάθετε τα πάντα για την Αθήνα και βρείτε περισσότερες προτάσεις μέσα από τον οδηγό μας, Best in Town Athens, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε online, αλλά και να τον κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!
Δείτε επίσης στο travelstyle.gr: