Σε ένα περιβάλλον που θυμίζει νησί…, ευχάριστο, φωτεινό και μοντέρνο με εύκολη πρόσβαση από κάθε σημείο της πόλης, το γνωστό seafood εστιατόριο πάει ακόμα ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας το ολοκαίνουριο εποχικό του μενού, φυσικά θαλασσινών γεύσεων, που επιμελείται ο βραβευμένος chef Γιάννης Στανίτσας, σε εκτέλεση του chef de cuisine Γιάννη Λιβανού.
Το εστιατόριο με την ονομασία Τραγανός Κάβουρας.
Αθήνα: Το μαγαζί στο κέντρο που σερβίρει τις πιο νόστιμες πίτες που έχετε φάει ποτέ! (photos)
Το μενού της σύγχρονης δημιουργικής κουζίνας έχει βάση τις άριστες ελληνικές και μεσογειακές πρώτες ύλες και παρουσιάζει εμπνευσμένες παραλλαγές κλασικών συνταγών και πρωτότυπους συνδυασμούς με αποτέλεσμα από την open kitchen να βγαίνουν πιάτα όπως… το burger από soft shell crab με tartar sauce, οι καβουρολουκουμάδες, ο μουσακάς καραβίδας, το ριζοτοσίταρο με τόνο και wasabi, και τα miniκεμπάπ γαρίδας!
Ένα θρυλικό bar… «αναβιώνει» στου Ψυρρή! (photos)
Garbes: Ένα μοναδικό vintage ταξίδι στην καρδιά της Αθήνας!
Φυσικά στα must taste παραμένουν τα ολόφρεσκα ψάρια ημέρας, τα όστρακα και οι αστακοί!
Αθήνα: Η επίσκεψη σε αυτό το μαγαζί θα μεταφραστεί σε… εμπειρία από πολλές απόψεις! (photos)
Τρ. – Κυρ. 13:00 – 01:00
Tip. Διαθέτει πάρκινγκ καθώς και αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει events αλλά και εταιρικές συναντήσεις.
Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 78-80,
Περιστέρι, Τ. 210 5731544,
πηγή: athensmagazine.gr