O διάσημος αμερικανός σεφ και παρουσιαστής, γνωστός για τις ταξιδιωτικές μαγειρικές του εκπομπές, έχει πλέον τελειοποιήσει την τέχνη της βαλίτσας. Τι είναι αυτό, όμως, που δεν αποχωρίζεται σε κάθε του ταξίδι;
Τα 5 χειρότερα βρώμικα μυστικά των εστιατορίων απο τον κορυφαίο σεφ του κόσμου!
O Anthony Bourdain περνά περισσότερο χρόνο ταξιδεύοντας, παρά στο σπίτι του, ως παρουσιαστής της ταξιδιωτικής και γαστρονομικής εκπομπής του CNN “Parts Unknown”, η οποία τον στέλνει σε διάφορα λιγότερα γνωστά μέρη του κόσμου, για να εξερευνήσει την κουλτούρα και την κουζίνα τους.
Ως ειδικός, λοιπόν, τόσο στη γαστρονομία, όσο και στα ταξίδια, έχει πρόχειρη τη δική του ταξιδιωτική λίστα με τα απαραίτητα που πρέπει να πακετάρει σε κάθε του ταξίδι, γνωρίζοντας καλά τι πρέπει να έχει μαζί του και τι χρειάζεται να αφήσει στο σπίτι.
Στις αποσκευές του κουβαλά πάντα και μια μπλούζα, ένα ελαφρύ μπουφάν που χρησιμοποιεί και σαν μαξιλάρι, 3 ή 4 σημειωματάρια, 1-2 φόρμες ζίου-ζίτσου και τουλάχιστον ένα βιβλίο, το οποίο συνήθως είναι επιστημονικής φαντασίας.
Όπως αποκάλυψε, δεν τρώει το φαγητό των αεροπλάνων –κάτι που ακολουθεί και ένας άλλος διάσημος τηλεοπτικός σεφ, ο Gordon Ramsay– και προτιμά να γευματίσει στο αεροδρόμιο.
Τα 10 must ελληνικά γλυκά που δεν γίνεται να μη φας! Μάθε τις προτάσεις διεθνούς site
Τέλος, συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να φτάνουν στο αεροδρόμιο έτοιμοι για τον έλεγχο ασφαλείας: να μην έχουν ποτέ υγρά και ζελέ στις χειραποσκευές τους, να μην φορούν ζώνες και κοσμήματα και να ακολουθούν τους κανόνες.
Πηγή: clickatlife.gr