Το άρωμα του παστού αναμειγνύεται ιδανικά με την απαλή γεύση της ντομάτας, δημιουργώντας ένα εύκολο στην παρασκευή του και άκρως γευστικό καλοκαιρινό (κυρίως λόγω της εποχικότητας της ντομάτας) πιάτο.
Υλικά
300 γρ. παστό
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
500 ml ντομάτα στον τρίφτη
1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη (προαιρετικά)
4 αυγά χτυπημένα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο Πιπέρι
Μεγανήσι: Ένας μαγικός προορισμός για να χαλαρώσεις λίγο πριν τελειώσει η άδεια σου
Εκτέλεση
Κόβετε σε κυβάκια το παστό και το τσιγαρίζετε στο καυτό ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι για 3 περίπου λεπτά.
Προσθέτετε τη ντομάτα και βράζετε σε μέτρια φωτιά για 20 περίπου λεπτά ή έως ότου απορροφηθούν όλα τα υγρά.
Aπο το Ντουμπάι μέχρι την Αμερική – Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά Water Parks του πλανήτη
Αλατοπιπερώνετε τα χτυπημένα αυγά και τα ρίχνετε στη σάλτσα με το παστό.
Ανακατεύετε για 2-3 λεπτά.
Πηγή: www.greekguide.com