Το να ανακαλύπτεις νέα μέρη είναι μέρος του ταξιδιού, ακόμα και αν το “ταξίδι” αυτό είναι η ίδια σου η πόλη! Η Αθήνα είναι μια εκπληκτική πόλη για βόλτα…στα βόρεια, στα νότια, στο κέντρο, στον Πειραιά και φυσικά για φαγητό και ποτό. Όπως έχω ξαναπεί το διάστημα που καταφέρνω να μένω στην Αθήνα, πάντα ξεκλέβω χρόνο για βόλτα, να δω και να δοκιμάσω καινούργια αλλά και γνώριμα πράγματα. Αυτή τη φορά ανακάλυψα κάτι καινούργιο και πολύ ενδιαφέρον…
Στο @mitsisnupiraeusport στην καρδιά του Πειραιά, εκτός από διαμονή με τη εγγύηση του Ομίλου Mitsis σε ένα από τα πιο κομβικά σημεία της πόλης, μόλις έγιναν κάποιες εξαιρετικές προσθήκες! Επισκέφτηκα το ξενοδοχείο για να τις δω από πρώτο χέρι και πέρασα εκπληκτικά! Αναφέρομαι στο νέο καταπληκτικό 801 Roof top Bar και στο Amber Cellar τον νέο γαστρονομικό προορισμό στο λιμάνι του Πειραιά στο ισόγειο του ξενοδοχείου.
Το καλοκαίρι είναι εδώ και δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να απολαύσεις ένα κοκτέιλ στο νέο καταπληκτικό 801 Roof top Bar στο λιμάνι του Πειραιά! Ήταν όλα υπέροχα!Καταπληκτική θέα,όλα προσεγμένα, εξαιρετικό σέρβις,υπέροχα κοκτέιλ και μάλιστα άκρως επαναστατικά με ελληνικά αποστάγματα σε μοντέρνους συνδυασμούς.
Μεγάλη έκπληξη το Amber Cellar ο νέος γαστρονομικός προορισμός στο λιμάνι του Πειραιά στο ισόγειο του ξενοδοχείου Mitsis N’U. Μετά το κοκτέιλ μας με την Ευα και την Ελεάνα κατεβήκαμε για ένα υπέροχο δείπνο. Απολαύσαμε πιάτα δημιουργικής Ελληνικής κουζίνας βασισμένης στην εποχικότητα και νιώσαμε την αγάπη που έχουν δώσει τα παιδιά στο εστιατόριο για να έχει ο κόσμος μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. Στόχος του εστιατορίου η ανάδειξη της απλότητας των γεύσεων που προέρχονται από εξαιρετικά προϊόντα της ελληνικής γης.
Αξίζει να δοκιμάσετε την ανοιχτή κολοκυθόπιτα Ευρυτανίας, φτιαγμένη με χειροποίητο φύλλο με παρθένο ελαιόλαδο, ανθότυρο και κρέμα ξινόγαλο, καθώς και τα αφράτα σουτζουκάκια με κύμινο, φρέσκια ντομάτα, αφρό φέτας και chips πατάτας. Από τα κυρίως πιάτα, μην παραλείψετε τον βακαλάο με πουρέ σελινόριζας, chips λαχανίδας και σάλτσα λεβάντας καθώς και το αρνάκι σέλα με ζεστή μελιτζανοσαλάτα, σκόνη πράσου και γιαούρτι στραγγιστό. Τα μενού επιμελούνται ο Δημήτρης Στειακάκης (Executive Chef του Ομίλου MITSIS) και οι chefs Βασίλης Παπανικολάου, Γιώργος Φτάκλας, Στέλιος Μάκαρης. Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε!
Info
Mitsis N’U Piraeus Port Αριστείδου 16-20, 18531 Πειραιάς, Ελλάδα
Τηλ..: +30 2144091060
Κρατήσεις: [email protected]
Facebook: Mitsis N’U Piraeus Port
Instagram: @mitsisnupiraeusport
Δείτε επίσης
- Αθηναϊκή Ριβιέρα: Ο Τάσος Δούσης προτείνει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στα νότια
- Τάσος Δούσης: 10 χωριά και πόλεις που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε στην υπέροχη Γαλλική Ριβιέρα
- Ο Τάσος Δούσης βολτάρει στη Σάμο και προτείνει
- Τάσος Δούσης: Ένα κορυφαίο εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας για μια απολαυστική γαστρονομική εμπειρία με φόντο την Ακρόπολη