Ρεπορτάζ – κείμενα: Τίτη Βελοπούλου, Κατερίνα Ρίγκου ([email protected]), Γιώργος Παπαχατζής ([email protected]), Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected]) / Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης, Ελεάννα Κουρκουλοπούλου, Ιάκωβος Στρίκης, Χρήστος Τριανταφύλλου
***Ρεπορτάζ από το περιοδικό BEST IN TOWN ATHENS, που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΔΩ
Όλα έδειχναν ότι από πέρυσι τον Δεκέµβρη το Tylixto, αυτό το new age σουβλατζίδικο, ήρθε στην Αιόλου για να µείνει! Ένα σκηνικό που απαρτίζεται από µπλε και λευκά χρώµατα µε έµφαση στα ελληνικά στοιχεία, µε σήµα κατατεθέν το hidden πατάρι και τα τραπεζάκια πάνω στον πεζόδροµο συνθέτουν τον χώρο.
Οι φρέσκες τηγανητές πατάτες, τα φιλετίνια, τα «µπουργιά» (αραβικές πίτες τυλιγµένες µε φιλετίνια ή γύρο, λαχανικά και σος γιαουρτιού) και η «ποικιλία της παρέας» (ποικιλία κρεατικών) έχουν τα πρωτεία!
Τα συνοδεύουµε µε ελληνικές µπύρες και αναψυκτικά, χύµα κρασί και τσίπουρο παλαιωµένο και, φυσικά, καλή παρέα… Πολύ θέλει για να γίνεις θαµώνας;
Info
Αιόλου 19, Τ. 210 3254638
Δευτ. – Πέµ. & Κυρ. 12:00-01:00, Παρ. & Σάβ. 12:00-03:00.
Δείτε περισσότερα στο www.athensmagazine.gr