«Σάρκα και οστά» πήρε το όραμα της οικογένειας Πατηνιώτη ιδιοκτήτριας των ξενοδοχείων Caldera Collection στη Σαντορίνη, με την δημιουργία του «Seven» steak lounge by De Sol, ενός ολοκαίνουργιου εστιατορίου που συνδυάζει δημιουργικά τους παραδοσιακούς τρόπους ψησίματος των κρεάτων με νέες κοπές αλλά ποικιλίες κρεατικών και ζυμωτών.
Το φιλόδοξο project υπηρετεί ο executive chef Κώστας Αγγελόπουλος, πλαισιωμένος από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών οι οποίοι εστιάζουν σε δημιουργίες σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο και σε πατροπαράδοτα ψησίματα κρεατικών αλλά και προϊόντων ζύμης, όπως κρέας αντικριστό, χειροποίητες πίτες και καρβέλια ψωμιών, με νέες συνταγές και γεύσεις.
Το «Seven» steak lounge βρίσκεται στο ξενοδοχείο De Sol παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες εστίασης και relaxing, μιας και στους υψηλής αισθητικής χώρους του έχει διαμορφωθεί roof garden με πισίνα και ξαπλώστρες ενώ υπάρχει και bar με πλούσια και μεγάλη ποικιλία ποτών στο οποίος θα σας εξυπηρετήσει εξειδικευμένος barista, ώστε ο καφές, τα cocktail ή τα ποτά σας να αποτελέσουν μια ολοκαίνουργια και ξεχωριστή εμπειρία.
Το «Seven» steak lounge προσφέρει υπέροχη θέα στην ανατολή και σε όλη την ανατολική πλευρά του νησιού και λειτουργεί από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ παρέχοντας τις υψηλού επιπέδου γαστριμαργικές δημιουργίες του σε πελάτες εντός και εκτός του ξενοδοχείου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να δοκιμάσουν τα πιάτα και τα ποτά του.
Info: Φηρά, Σαντορίνη • τηλ: +30 22860 36900 • e-mail: [email protected] • desolspahotel.gr