Μια συνταγή πανεύκολη και πεντανόστιμη που θα «τρελάνει» τον ουρανίσκο σας…..
Συστατικά
1/2 κιλό πατάτες baby
2-3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες ή ψιλοκομμένες
2 κ. σ. μουστάρδα (mild)
4 κ. σ. χυμός λεμόνι (περίπου 1 λεμόνι)
1 κ. σ. ρίγανη
125 ml ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Ρόβινι: Η πόλη που γοητεύει με τη μεσαιωνική ομορφιά
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Κόβετε τις πατάτες στη μέση. Βάζετε τις πατάτες σε ένα μετρίου μεγέθους ταψί ή πυρέξ και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε καλά. Σκεπάζετε καλά με ένα αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο φούρνο. Ψήνετε για 1 ώρα. Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και ψήνετε για άλλα 30-40 λεπτά.
Πρώτη φορά διακοπές με τον πιστό σας φίλο- Τι πρέπει να προσέξετε
Tip: Αν θέλετε να δώσετε μια επιπλέον γεύση στις πατάτες, προσθέστε στα υλικά σας και 125 ml ζωμό κοτόπουλου.
ΠΗΓΗ: jenny.gr