To ημερολόγιο έγραφε 1978 όταν ένας δυνατός άνεμος φύσηξε στη γειτονιά της Μπαρκιάς στη Μύκονο φέρνοντας αρώματα Ιταλίας…
Δεν είναι άλλος από τον Aνάργυρο Γρυπάρη, τον οραµατιστή Μυκονιάτη που φιλοδοξεί να εδραιώσει το πρώτο ιταλικό εστιατόριο στη Μύκονο µε εξειδίκευση στις πιο δηµοφιλείς ρετσέτες φρέσκων ζυµαρικών!
Σήµερα, µετά από 41 χρόνια τα ηνία του Pasta Fresca Barkia έχουν αναλάβει η 2η γενιά, οι κόρες του Πηνελόπη και Φρατζέσκα που συνεχίζουν την παράδοση πλάι του µε τον ίδιο ζήλο… Μέσα από τη φρέσκια µατιά τους ξελογιάζουν κάθε καλοκαίρι τους λάτρεις του είδους µε συνταγές που ετοιµάζονται a la minute και δίνουν πάντα έµφαση σε εξαιρετικές ιταλικές και κυκλαδίτικες πρώτες ύλες!
BEST OF τα χειροποίητα γεµιστά ζυµαρικά!
EXPERT TIP προλάβετε ένα από τα πολυπόθητα τραπεζάκια στο κεντρικό καλντερίµι, αλλιώς το ήσυχο πατάρι ή το secret µπαλκονάκι!
Info:
Καθημερινά 13:30-03:00
15 Κ. Γεωργούλη, Μύκονος, Τ. (+30) 22890 22563, 27008
Site: pastafrescabarkia.com, FB: Pasta Fresca Barkia – Mykonos Town, Instagram: pastafrescabarkia
Πηγή: Best in Travel Mykonos 2019
Το ολοκαίνουριο Best in travel Mykonos 2019 μόλις κυκλοφόρησε και σας αποκαλύπτει τα πάντα για το νησί!
Δείτε επίσης στο travelstyle.gr: