Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, 2024
15.8 C
Athens
ΑρχικήΝομός ΑργολίδαςΝαύπλιοΜπούνος Ψαροσαβούρας: Το απόλυτο στέκι των ψαροφάγων στο Ναύπλιο

Μπούνος Ψαροσαβούρας: Το απόλυτο στέκι των ψαροφάγων στο Ναύπλιο

Για τους γνώστες, η ψαροφαγία στο Ναύπλιο έχει ένα όνομα: Μπούνος Ψαροσαβούρας. Γνωστή για το φρέσκο της ψάρι 365 μέρες τον χρόνο, η ψαροταβέρνα Μπούνος τιμά τους φανατικούς της πελάτες, εδώ και 25 χρόνια, προσφέροντας τους τα πιο ποιοτικά θαλασσινά στην περιοχή, χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό!

Με πάθος, ευγένεια και σεβασμό στον πελάτη, οι άνθρωποι στον Μπούνο μάς προσφέρουν ό,τι καλύτερο μάς δίνει η θάλασσα. Όλα αυτά τα χρόνια, η ψαροταβέρνα Μπούνος αποτελεί και τη σταθερή επιλογή των διασήμωνΕλλήνων, αλλά και παγκοσμίου φήμης– που επισκέπτονται το Ναύπλιο.

Μεταξύ αυτών που έχουν γευτεί τις νοστιμιές του, ο Χολιγουντιανός αστέρας Τομ Χίντλστον, ο παίκτης του NBA Μόρις Χάρκλες, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο ράπερ Light, ο τέως προπονητής του Ολυμπιακού Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι, η YouTuber Μαίρη Συνατσάκη και η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου. 

Ψάρια και θαλασσινά, που “σπαρταράνε” στην κυριολεξία, σερβίρονται τηγανητά, ψητά, αλλά και στη μαγειρευτή μαμαδίστικη εκδοχή τους, σε χυλωμένα ριζότα και κριθαρότα, και θα μας κάνουν να αναστενάξουμε από ικανοποίηση.

Μη διανοηθείτε να φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε τις διάσημες μακαρονάδες του Μπούνος, με επιλογή ανάμεσα σε αστακό, γαρίδες ή καραβίδες, τις γιαχνί σουπιές του αλλά και την φανταστική ψαρόσουπα! Γιατί η νοστιμιά, κρύβεται στην απλότητα!

Για το κρασάκι μας, το κατάστημα διαθέτει τρεις εξαιρετικές ετικέτες του κτήματος Σκούρα (Peplo, Viognier & Armyra), που θα απογειώσουν τη γευστική μας εμπειρία.

Αν, λοιπόν, σε ό,τι αφορά στο ψάρι, αρνείσαι να βάλεις… νερό στο κρασί σου, τότε μια δοκιμή στον Μπούνο, στο μαγικό Ναύπλιο, θα σε πείσει ότι δεν είναι τυχαία το απόλυτο στέκι όλων των ψαροφάγων του νομού και όχι μόνο!

Info

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,149LikesΚάντε Like
89,095 FollowersΑκολουθήστε
179,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ