Η Μπλε Αλεπού που “έφτασε” στο Ψυχικό μόλις πριν 3 μήνες είναι ένα bar & grill restaurant.
Της Κατερίνας Ρίγκου ([email protected])
Ο κύριος Κώστας Παπαντώνης έχοντας το know how στο χώρο της εστίασης, μετέφερε και εξέλιξε το concept του γνωστού πρώην Prime grill σε έναν ολοκαίνουργιο κλασικό και ατμοσφαιρικό χώρο και με ένα όνομα που είναι αυτό που θα λέγαμε…κληρονομιά καθώς είναι το ίδιο με εκείνο που κάποτε -συγκεκριμένα τη δεκαετία του 1940, είχε το καμπαρέ του πατέρα του στο κέντρο της Αθήνας.
Cozy η κυρίως σάλα, όπως και η πιο prive γωνία αλλά και ο χώρος του bar. Σε αυτό λοιπόν το ατμοσφαιρικό σκηνικό από το απόγευμα και μετά απολαμβάνουμε το ποτό, το κρασί ή το cocktail μας τόσο στο bar όπως φυσικά και τις εκλεκτές γεύσεις του μικρού αλλά εξαιρετικού μενού με κεντρικό άξονα το κρέας.
Best sellers το chateaubriand,το μοσχαρίσιο μπιφτέκι και η σαλάτα ντομάτα!
Highlight: τα ολόφρεσκα πιάτα ημέρας,περιπου 6 με 8 καθημερινά. Καθημερινά 17:00 – 01:00 & Σ/Κ από τις 12:00.
(Κηφισίας 158, τηλ. 210 6743333)