Με κεντρικό μότο το «καλώς τους», το γευστικό ταξίδι του Μπαρμπαδήμου ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια στο Πασαλιμάνι, εκεί όπου ο Αλέξης και η Ντέπη αποφάσισαν να συστήσουν στο αθηναϊκό κοινό γεύσεις παραδοσιακές από τη Σμύρνη όπως τις είχαν μάθει στο σπίτι τους.
Ιδιαίτερα φημισμένος είναι για το εξαιρετικό κεμπάπ του και καθόλου τυχαία καθώς ήταν το πρώτο μαγαζί που αναβίωσε τα αυθεντικά παλιά κεμπαμπτζίδικα και ως πρωτοπόρο μάλλον «ευθύνεται» για τη μόδα που ακολούθησε.
Αθήνα: Ο φούρνος με το χειροποίητο προζυμένιο Αγιορείτικο ψωμί που έχει προκαλέσει «υστερία»
Αλλά δεν είναι, φυσικά, μόνο αυτό… Εδώ θα βρείτε αυθεντική ελληνική κουζίνα και αυθεντική ελληνική σαλάτα.
Τα αρώματα, τα μπαχαρικά και οι εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες συνδυάστηκαν ιδανικά και κατέληξαν στα πεντανόστιμα πιάτα του μενού.
Από τις αφράτες πίτες και τις φρέσκες σαλάτες μέχρι τα κυρίως, όπως το σουτζούκι σμυρνέικο, το γιαουρτού και το σις κεμπάμπ (με χοιρινό), αλλά και τα καλαμάκια και τα τυλιχτά, δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε!
Highlight
Οι ολοκαίνουριοι μπακιρένιοι φούρνοι. Εκεί φτιάχνονται και ψήνονται οι πίτες τη στιγμή της παραγγελίας μπροστά στον πελάτη.
Info:
Γεωργίου Θεοτόκη 2 & Σαχτούρη, Πειραιάς,
Τ. 210 4528500, www.barbadimos.gr
Καθημερινά 12:00-01:00 (η κουζίνα).
Θα το βρείτε επίσης:
Αιγαίου & Σπαθάρη 2, Νέα Σµύρνη, Τ. 210 9347600
Παρασκευοπούλου 51, Περιστέρι, Τ. 210 5748000
Αγίου Γεωργίου 76 & Κρήτης, Κορυδαλλός, Τ. 210 4952000
Mητροπόλεως 12-14, Σύνταγμα, Τ. 210 3210888
Σύντομα κοντά σας και το νέο τεύχος του Best In Town!
Μέχρι να κυκλοφορήσει ξεφυλλίστε το τελευταίο!