Ο σεφ του βραβευμένου κερκυραϊκού «White House», αλλά και της «Σελήνης» στην Σαντορίνη, έρχεται στο Μεζέν Θεσσαλονίκης για μια γαστροτσιπουρική κερκυραϊκή βραδιά.
Ακολουθώντας την λογική του Μεζέν, θα σερβίρει κερκυραϊκούς μεζέδες με μοντέρνα ματιά, “σαν Degustation” παρέα με το τσίπουρο του Σιγάλα. Θα τηρηθούν οι κλασσικές Βολιώτικες Γύρες, με την πρώτη να περιλαμβάνει Σκουμπρί Σαβόρο, Τσιγαρέλι με Τόνο και χταπόδι λιαστό, ακολουθούμενα από Μπουρδέτο, Μπιάνκο και Μπακαλιαρόπιτα με ψάρια που θα διαλέξει ο ίδιος από τις τράτες της Μηχανιώνας τα ξημερώματα της Τρίτης.
Στην Τρίτη γύρα θα περάσει σταδιακά στο κρέας με Παστουρμαδοπιτάκια, Νούμπουλο χειροποίητο που έφτιαξε ειδικά για την εκδήλωση με πατάτες κι αυγά, τυρί σαγανάκι με Σπετσιερικό, ενώ το κρεσέντο θα συνεχίσει με Φτερούγες κοτόπουλο αλα Παστιτσάδο, γλυκάδι μόσχου σοφρίτο και αρνί «Μαντί».
Στο φινάλε θα σερβίρει μια μοντέρνα εκδοχή 2 παραδοσιακών γλυκών, δίπλες με μους χαλβά το οποίο θα συνοδέψει με Παλαιωμένο τσίπουρο Σιγάλα.