Το γνωστό food spot του Βόλου, ταξίδεψε και στην Θεσσαλονίκη και συστήνει στην πόλη, το ενδιαφέρον και διαφορετικό concept του, που έχει ως εξής… Επιλέγουμε το τσίπουρο ή την ρακί της αρεσκείας μας από ενημερωμένη λίστα 75 ετικετών απ’ όλη την Ελλάδα, (μεταξύ των οποίων το δικό τους “Αγίασμα” αλλά και παλαιωμένα τσίπουρα) ή ρετσίνα από την ιδιαίτερη new age λίστα, και στο τραπέζι μας φτάνουν μαζί 5 πιατάκια με εκλεκτούς μεζέδες, που “προσαρμόζονται” ανάλογα με τις …γύρες του ποτού (από κοπανιστή Βόλου μέχρι όστρακα)!
Το μενού που αποτελούν οι a la cart επιλογές, τα πιάτα ημέρας και φυσικά οι μεζέδες, είναι έμπνευσης και επιμέλειας του chef Γρηγόρη Χέλμη και αποτελείται από ευφάνταστες δημιουργίες, που ετοιμάζονται καθημερινά στην ανοιχτή κουζίνα, από άριστα, ολόφρεσκα υλικά. Όλα τα πιάτα είναι χειροποίητα, από το ζυμωτό ψωμί με τα μπαχαρικά ψημένο στην σχάρα και τις αλοιφές, μέχρι τις εξτραβαγκάνζες του καταλόγου και τις σπεσιαλιτέ όπως το κοκορέτσι θράψαλο και ο γύρος τόνου! Στα επιπλέον συν, ο χώρος μη καπνιζόντων , τα food events, αλλά και η Mezen free press εφημερίδα!
Καθημερινά 12:00 – 00:00 (η κουζίνα)
Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη, T. 2310 232749
Mezen Salonica, mezen_salonica, Site: mezen.gr