Ρεπορτάζ – κείμενα: Τίτη Βελοπούλου, Μπάμπης Δούκας ([email protected]), Κατερίνα Ρίγκου ([email protected]), Γιώργος Παπαχατζής ([email protected]), Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected]) / Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης, Ελεάννα Κουρκουλοπούλου, Ιάκωβος Στρίκης, Χρήστος Τριανταφύλλου
***Ρεπορτάζ από το περιοδικό BEST IN TOWN ATHENS, που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΔΩ
O πεζόδρομος μόλις σε μικρή απόσταση από την πολύβουη Ερμού και την hot πιάτσα της Αγίας Ειρήνης κατάφερε να γίνει το τελευταίο διάστημα το απόλυτο trend του street food στην Αθήνα. Για ένα after shopping τσιμπολόγημα, για ένα take away από τη δουλειά και φυσικά σαν σνακ πριν ή μετά τα ξενύχτια το AthensMagazine.gr σας παρουσιάζει εκείνα τα στέκια που αξίζει να επισκεφθείτε!
Telaro
Ένα στέκι που θα λατρέψουν οι μικροί αλλά και οι τέτράποδοι φίλοι μας έφτασε, επιτέλους, στο κέντρο, συστήνοντας ένα concept έξω από τα καθιερωμένα. Ο δρόμος που πάλλεται από ενέργεια πρωί- βράδυ στο κέντρο της πόλης αποκτά κάτι που ομολογουμένω του έλειπε πολύ. Ένα family και pet friendly στέκι που κρατά την πιο ευχάριστη συντροφιά σε γονείς και παιδιά, σε όσους θέλουν να γεμισουν τις μπαταρίες τους κάνοντας ένα διάλειμμα ή μετά τη δουλειά ή σε εκείνους πο θέλουν να απολαύσουν μια ξένοιαστη βόλτα μαζί με το κατοικίδιό τους.
Δείτε περισσότερα εδώ
Αιόλου 68
Ο Βασίλης Ακρίβος, ο Αγγελος Φραντζής από το BarBQ και ο οινολόγος Γιώργος Ταρνάρης μας παρουσιάζουν μια νέα γευστική γωνιά στο κέντρο της Αθήνας, που… κουβαλάει μαζί όλη την “τεχνογνωσία” του Ψάριστον. Το “Αιόλου 68” φιλοδοξεί να φέρει όλες εκείνες τις γευστικές πινελιές που απουσιάζουν από το κέντρο της Αθήνας.
Δείτε περισσότερα εδώ
Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα
Αναβιώνοντας µνήµες παλιές, γεύσεις και µυρωδιές από την Ελληνίδα µάνα, το Μάνας Κουζίνα-Κουζίνα είναι ένα παραδοσιακό µαγειρείο νέας γενιάς. «Προσγειώθηκε» στην Πλ. Αγίας Ειρήνης, προτείνοντας σπιτικό, ποιοτικό και τίµιο φαγητό, µε σκοπό να αναδείξει προϊόντα και τοπικές γεύσεις από όλη την Ελλάδα. Ο ζεστός χώρος, στηµένος σαν παλιό µπακάλικο, η νεανική µατιά και η φιλική, ανεπιτήδευτη εξυπηρέτηση κερδίζουν στα σηµεία. Καθηµερινά στις βιτρίνες του ποζάρουν µαµαδίστικες, ξεχασµένες αλλά και γνώριµες συνταγές, από τους τόπους καταγωγής τους, µε την επιµέλεια και το µεράκι του chef Δηµήτρη Αϊβαλιώτη.
Δείτε περισσότερα εδώ
Δείτε τη συνέχεια εδώ