To Άδολο, είναι μία από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στην Κηφισιά και από τη στιγμή που άνοιξε έγινε το απόλυτο στέκι όλων των ψαροφάγων. Ο σεφ Βασίλης Τσατσάκης καθημερινά επιδίδεται κυρίως σε μια ελληνική σύγχρονη κουζίνα της θάλασσας με τοπικές γευστικές αναφορές αλλά ετοιμάζει και κάποια πιάτα ιαπωνικής προέλευσης!
Αθήνα: 7 νόστιμες street food στάσεις που φέρνουν την γαστρονομία στο πεζοδρόμιο!
Το εστιατόριο, που είναι ντυμένο σε λαδο-γκρίζες αποχρώσεις, με διακριτικές θαλασσινές λεπτομέρειες και έχει μοντέρνα διακόσμηση και άκρως φιλόξενη ατμόσφαιρα, ήρθε να προστεθεί στην νόστιμη φαμίλια των «Ψαράδων», του «Barba Lazaros» και του «Λούτσου».
Ο σεφ κόβει καρπάτσιο, σασίμι, σεβίτσε και ταρτάρ από ολόφρεσκες ψαριές, ενώ σερβίρει παστίτσιο τόνου με σιουφιχτά, ελαφριά μπεσαμέλ από Αρσενικό Νάξου και λάδι μοσχοκάρυδο, και αχνιστή πεσκανδρίτσα φρικασέ με λεμονάτο σταμναγκάθι και αγκινάρες. Όλα τα προιόντα του είναι φρέσκα και υψηλής ποιότητας γι’ αυτό και οι γεύσεις είναι και μοναδικές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όσοι έχουν δοκιμάσει από τα πιάτα του λένε ότι μυρίζουν… θάλασσα!
Όσο αναφορά στη λίστα κρασιών, είναι ενημερωμένη με ιδιαίτερη προτίμηση στον ελληνικό αμπελώνα! Τα αποστάγματα τους επίσης είναι must try, αφού θεωρούνται το καλύτερο συνοδευτικό των ψαριών!
Αθήνα top 5: Εδώ θα φας το καλύτερο λιβανέζικο φαγητό (photos)
7 στέκια στο κέντρο της Αθήνας για φαγητό και ποτό που θα σας ταξιδέψουν σε εξωτικά μερη! (photos)
Info: Άδολο, Καθημερινά 13:00-00:00. (Ελαιών & Εχίνου 1, Ν. Κηφισιά T. 210 6205015)