Eίναι τα πιο νόστιμα χορτοφαγικά κεφτεδάκια, γιατί νομίζεις ότι είναι… «κανονικά»….
Υλικά
3 φλιτζάνια μαγειρεμένη κινόα ή καστανό ρύζι
- Advertisement -
¾ φλιτζάνια αλεύρι βρώμης
3 φλιτζάνια κουνουπίδι
4 αυγά
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
Έτοιμη σάλτσα τίκα μασάλα
Εκτέλεση
Μαγειρεύουμε το κουνουπίδι σε μια κατσαρόλα με νερό για περίπου 5 λεπτά. Ύστερα χτυπάμε το κουνουπίδι με την κινόα σε ένα μπλέντερ και ρίχνουμε το μίγμα σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα συστατικά. Ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Βαζουμε τα κεφτεδάκια σε ένα τηγάνι και τα μαγειρεύουμε μαζιί με τη σάλτσα τίκα μασάλα για περίπου 30 λεπτά.
ΠΗΓΗ: Jenny.gr