[small_title title=”Μεγάλου Αλεξάνδρου 46, Πυλαία, T. 2310 302882 “]Μεγάλου Αλεξάνδρου 46, Πυλαία, T. 2310 302882
Ο κανόνας λέει ότι, όταν ένα εστιατόριο το προτιµούν οι ντόπιοι, δεν µπορεί παρά να είναι επιτυχηµένο. Αυτό ισχύει και για τον Γλυκάνισο. Αν και απέχει από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, «απαλλαγµένος» από τα πλεονεκτήµατα κάθε πιάτσας, έχει γίνει σηµείο αναφοράς στον γαστρονοµικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και έχει ανεβάσει τα standards στο φαγητό. Σερβίρει εκλεπτυσµένη ελληνική δηµιουργική κουζίνα θαλασσινών γεύσεων µε µεσογειακές πινελιές. Η ιδέα και η υλοποίησή της ανήκουν στους ιδιοκτήτες, τα αδέρφια Χρήστο και Σταύρο Σωτηρούδη, οι οποίοι, έχοντας το know how, εδώ και 9 χρόνια µάς υποδέχονται στο δικό τους εστιατόριο, το οποίο έγινε το απόλυτο meeting point των επώνυµων και µη Θεσσαλονικέων – και όχι µόνο, καθώς η φήµη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της πόλης. Η επιτυχία οφείλεται στην ποιότητα, τη γνώση, την αγάπη και το οµαδικό πνεύµα, ενώ µπορούν να υπερηφανεύονται για ένα από τα καλύτερα service της πόλης. Το ανανεωµένο εποχικό µενού του παρουσιάζει µια πληθώρα εκλεκτών επιλογών, από ολόφρεσκα ψάρια ηµέρας µέχρι περίτεχνες γευστικές προτάσεις, από το καρπάτσιο λαβράκι, την τηγανιά τόνου, το εξαιρετικό κριθαρότο µε καραβιδοουρές και το ταρτάρ τσιπούρας έως την υπέροχη ψαρόσουπα και τα ριζότο. Αν συνδυάσουµε µε όλα αυτά και την επίσης εκλεκτή, upgraded –περίπου 65 ετικέτες– λίστα κρασιών, ελληνικού και ξένου αµπελώνα, αντιλαµβανόµαστε γιατί τελικά ο Γλυκάνισος δεν αποτελεί τυχαία talk of the town. Καθηµερινά, 12:30-01:00.
Πηγή Best in travel Thessaloniki 2017
Κατεβάστε εντελώς δωρεάν με ένα μόνο κλικ την ολοκαίνουρια έκδοση του 2017