To Canteen στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Διαγώνιο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Στα 6 χρόνια παρουσίας του στον all day food & drink χάρτη της πόλης έχει γίνει γνωστό και αγαπημένο στέκι για το απαιτητικό κοινό, γι’ αυτό άλλωστε είναι και πάντα γεμάτο! Είναι από τα πρώτα που σύστησε το brunch στην Θεσσαλονίκη και σίγουρα έχει το πληρέστερο brunch menu της πόλης -µόνο σε pancakes βρίσκουμε 9 διαφορετικές λαχταριστές εκδοχές!
Δείτε ακόμα: Το hot spot της Καλαμαριάς που έχει γίνει all ways destination!
Upgraded βρήκαµε όπως κάθε φορά και το lunch & dinner µενού του ταλαντούχου chef Βαγγέλη Ασηµακόπουλου µε comfort food επιλογές µε κεντρικό άξονα τις οικείες µεσογειακές γεύσεις σε δηµιουργικούς συνδυασµούς από άριστες εποχιακές πρώτες ύλες και άρτιες τεχνικές ώστε να εξασφαλίζεται η εξαιρετική γεύση. To menu συνοδεύει ιδανικά µια οινική λίστα 130 περίπου ετικετών από τις οποίες περισσότερες από 60 σερβίρονται και σε ποτήρι µε το σύστηµα coravin.
Από την άλλη εξίσου µεγάλο κεφάλαιο είναι η σωστή «µπαρίστικη» φιλοσοφία του Canteen µε την updated signature cocktail list που απολαµβάνουµε στον casual chic χώρο µε τις mild industrial αναφορές και την lounge διάθεση! Stay tuned για τα events!
Δείτε ακόμα: Γιατί ο Ζύθος στη Θεσσαλονίκη είναι all time classic!
Info:
Καθημερινά 10:00 – 19:00 (brunch) & 13:00-01:00 (lunch – dinner)
Δηµ. Γούναρη 7, Τ. 2310 228520
FB: Canteen, Instagram: canteen_skg
Πηγή: Best in Travel Thessaloniki 2019
Διαβάστε και κατεβάστε εντελώς δωρεάν με ένα μόνο κλικ τον απόλυτο οδηγό για την Θεσσαλονίκη!