Η αλήθεια είναι ότι δεν θα επιλέγαµε ποτέ να πάµε στο αεροδρόµιο για φαγητό, εκτός βέβαια αν περιµένουµε την πτήση µας.
Ρεπορτάζ-Κείµενο: Γιώργος Λ. Παπαχατζής ([email protected])
Αυτή η αναµονή στο αεροδρόµιο του Heathrow (Terminal 2: The Queen’s Terminal) αποκτά άλλο νόηµα αν κάνουµε µια στάση στο The Perfectionists’ Café, (www.theperfectionistscafe.com) όπου ο σεφHeston Blumenthal κάνει τους ταξιδιώτες να παραµιλάνε µε τις πεντανόστιµες δηµιουργίες του.
Και λίγο πριν ξεµυτίσει ο φετινός χειµώνας, τα χνάρια του ακολούθησε ο έτερος σταρ της λονδρέζικης γαστρονοµικής σκηνής, Bruno Loubet, µε το Grain Store Cafe & Bar (www.grainstore.com) στο αεροδρόµιο του Gatwick, µε ένα all day menu βασισµένο σε φρέσκα λαχανικά από Βρετανούς παραγωγούς, που ετοιµάζονται µέσα σε 15΄ και είναι ό,τι πρέπει για ένα ελαφρύ γεύµα πριν ή µετά την πτήση!