Μέσα από το Master Chef γνωρίσαμε την Εύα, τη διαγωνιζόμενη κουρδικής καταγωγής η οποία έφυγε πολύ νωρίς από το παιχνίδι, αλλά επέστρεψε έχοντας πλέον μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο.
Όπως ανέφερε στο Master Chef, στην οικογένειά της ανήκει ένα ανατολίτικο εστιατόριο. Πρόκειται για το εστιατόριο με όνομα «Μικρά Ασία» και βρίσκεται κοντά στην πλατεία Αμερικής, και όπως μας λένε φημίζεται για το κεμπάπ του που έρχεται από τα βάθη της Ανατολής. H οικογένεια επίσης άνοιξε και δεύτερο μαγαζί με το ίδιο μενού, στην Πλατεία Μεσολογγίου στο Παγκράτι.
Το πιο διάσημο είναι το Μπεϊντί κεμπάπ, με μοσχαρίσιο κρέας, και σερβίρεται με γιαούρτι, καστανό ρύζι, μια μεγάλη πράσινη πιπεριά, μια ψητή ντομάτα, μπαχαρικά, κρεμμύδι. Σκεπασμένο με μαϊντανό και σουμάκ, υποδέχεται μπροστά σου το καυτό βούτυρο που απογειώνει τη γεύση του. Must try του μενού είναι επίσης, το ταμπουλέ της Τσιτσέκ, το γιαουρτλού ντονέρ, το χούμους και για επιδόρπιο φυσικά το κιουνεφέ. Όλα αυτά σε τιμές value for money.
Info:
-Θήρας και Μοσχονησίων, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα, Τ. 210 864 4698
-Πλατεία Μεσολογγίου 2-4, Παγκράτι, Τ. 210 330 0733
Site: mikra-asiakebap, FB: Ασία – Μικρά Ασία κεμπάπ & Ασία – Μικρά Ασία κεμπάπ Παγκράτι
Διαβάστε επίσης: