Χώρος ρομαντικός και σοφιστικέ, ταυτόχρονα γεμάτος εκπλήξεις, που εύκολα θα κατάτασσες στην κατηγορία των “κουκλίστικων” μαγαζιών της πόλης.
Σε ένα πανέμορφο εσωτερικό με αλλά και στα τραπεζάκια του πεζόδρομου στη Δράκου το Bonbon σου προσφέρει φίνες γεύσεις με πολύ αγνά υλικά, σε θαυμάσια σερβίτσια, ενώ πολύ μεγάλη έμφαση δίνεται και στην εμφάνιση των εδεσμάτων (ξέρεις για να μπορείς σαν γνήσιος foodie να τα ανεβάζεις και στο Instagram)!
Eδώ λοιπόν θα απολαύσεις αλμυρές κρέπες για το πρωί (“english breakfast” με φασόλια, σάλτσα ντομάτας, αβγό τηγανητό και μπέικον, “spanish tortilla de papas” με πατάτες, κρεμμύδια, πιπεριές, μαϊντανό, γάλα και καυτερά λουκάνικα) αλλά και γλυκές κρέπες για πρωινό, όπως η “tutti frutti and honey” με φρέσκα φρούτα εποχής μαριναρισμένα σε μέλι και φρέσκια βανίλια Μαδαγασκάρης και η “strudel” με γέμιση από ψητά μήλα, σταφίδες και καρύδια.
Αργότερα και όσο μεσημεριάζει την σκυτάλη παραλαμβάνουν η φανταστική “blue cheece cream and pears” με κρέμα ροκφόρ και αχλάδια σοτέ ή η “china” με κοτόπουλο, sweat and sour cream, καλαμπόκι και φύτρες φασολιών αλλά και οι diner crepes όπως η “italian nord” με κατσικίσιο τυρί, φρέσκο σπανάκι σοτέ και μανιτάρια, η “Ευρυτανία-Μέτσοβο” με prosciutto Ελληνικό Ευρυτανίας, τυρί Μετσοβόνε και ρόκα και οι ακόμα πιο φανταστικές “Danish” με αλεύρι από παντζάρι, καπνιστό σολομό, κρέμα με άνηθο και τυρί Φιλαδέλφεια, φρέσκο σπανάκι σοτέ και φρέσκο κρεμμυδάκι και η “greek saganaki” με αλεύρι από μελάνι σουπιάς, γαρίδες σε σάλτσα ντομάτας με ούζο και φέτα.
Αλλά μη νομίσεις πως το φαγητό είναι το μόνο που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ καθώς σπιτική λεμονάδα και σπιτική γκαζόζα συνοδεύουν άψογα τα εδέσματα, ενώ όσο νυχτώνει μπορείς πάντοτε να δοκιμάσεις κάποιο από τα cocktails του Bonbon, με τα “Sailor moon” και “Pour de fleur” να κλέβουν καρδιές!
Ιnfo: Δράκου 12, Κουκάκι, τηλ. 213 0367123
Πηγή: athensmagazine.gr