Με ένα ανανεωµένο µενού ελληνικών γεύσεων µε µοντέρνες πινελιές, έρχεται να µας ξανασυστηθεί φέτος το Εν Ελλάδι, µετά από 17 χρόνια παρουσίας στον γευστικό χάρτη των βορείων προαστίων.
Από την Τίτη Βελοπούλου ([email protected])
& Κατερίνα Ρίγκου
Με φόντο ένα new age tavern σκηνικό, θα απολαύσετε εκλεκτά πιάτα φτιαγµένα από ποιοτικές πρώτες ύλες, σε ένα µενού επιµέλειας του γνωστού chef Μιχάλη Ντουνέτα.
Ανάµεσα στα γευστικά του πιάτα, δοκιµάστε το αγριογούρουνο στιφάδο και τις µοσχαρίσιες στηθοπλευρές µε τηγανητές πατάτες που θα σας ενθουσιάσει µε την πρώτη… µπουκιά!
La Famille Barelier: Η λουκουμαδερί στην Κηφισιά που θυμίζει μαμά!
Τα πιάτα, φυσικά, απολαµβάνουµε ιδανικά µε ελληνικές ετικέτες κρασιών και µεγάλη ποικιλία από αποστάγµατα.
Και στο τέλος απολαύστε µια εξαιρετική καρυδόπια µε σάλτσα σοκολάτας ή ένα µοντέρνο εκµέκ µε σιροπιασµένο τσουρέκι, παγωτό µαστίχα και γλυκό βύσσινο.
Από €15-€20. Καθηµερινά 14:00-01:00, Παρ.& Σάβ. 12:00-01:00, Κυρ.12:00-00:00.
Highlight
Η διοργάνωση ρεβεγιόν για την παραµονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς µε live µουσική!
Εµ. Μπενάκη 22, Κηφισιά, Τ. 210 8074416 – 210 8074668,
www.enelladi.gr Εν Ελλάδι Εστιατόριο
Πηγή Best in town Kifissia 2018