Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, 2024
14.6 C
Athens
HomeΕυρώπηΕλβετίαΕλβετοί επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν μια νέα ροζ σοκολάτα!

Ελβετοί επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν μια νέα ροζ σοκολάτα!

Ελβετοί επιστήμονες χρησιμοποίησαν κόκκινους κόκκους κακάο και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια νέα ροζ σοκολάτα.

Η ροζ σοκολάτα, που ονομάστηκε Ruby, είναι το πρώτο είδος σοκολάτας που δημιουργήθηκε τα τελευταία 80 χρόνια και η τέταρτη στη σειρά σοκολάτα μετά την μαύρη, τη σοκολάτα γάλακτος και την λευκή, που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1930.

London’s calling: Αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο ΜΟΝΟ με 38,34€ μέσα στο φθινόπωρο!!!

- Advertisement -

chokolate

Το χρώμα οφείλεται αποκλειστικά στους κόκκους κακάο Ruby και όχι σε χρωστικές ουσίες. Η γεύση της είναι φυσική και δεν δημιουργείται από προσθήκες φρούτων.

Η λιλιπούτεια χώρα της Ευρώπης που βρίσκεται…μέσα σε άλλη χώρα!

Η εταιρεία υποστηρίζει πως η σοκολάτα της έχει ελαφριά, κρεμώδη υφή και αποτελεί μια νέα αισθητική απόλαυση που δεν μοιάζει με τις υπόλοιπες σοκολάτες, καθώς δεν είναι ούτε πικρή ούτε γλυκιά, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό.

ruby chocolate

«Είναι τόσο ελαφριά και φρουτώδης που δεν καταλαβαίνεις ότι τρως τη μια μετά την άλλη, κάτι που σημαίνει ότι οι καταναλωτές θα τρώνε μεγαλύτερες ποσότητες», ανέφερε o κορυφαίος γευσιγνώστης σοκολάτας Agnus Kennedy.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της, η σοκολάτα Ruby ικανοποιεί την ανάγκη των καταναλωτών για κάτι νέο και διαφορετικό.

πηγή:valueforlife.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,132LikesLike
88,996 FollowersFollow
180,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ