Ελβετοί επιστήμονες χρησιμοποίησαν κόκκινους κόκκους κακάο και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια νέα ροζ σοκολάτα.
Η ροζ σοκολάτα, που ονομάστηκε Ruby, είναι το πρώτο είδος σοκολάτας που δημιουργήθηκε τα τελευταία 80 χρόνια και η τέταρτη στη σειρά σοκολάτα μετά την μαύρη, τη σοκολάτα γάλακτος και την λευκή, που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1930.
London’s calling: Αεροπορικά εισιτήρια για Λονδίνο ΜΟΝΟ με 38,34€ μέσα στο φθινόπωρο!!!
Το χρώμα οφείλεται αποκλειστικά στους κόκκους κακάο Ruby και όχι σε χρωστικές ουσίες. Η γεύση της είναι φυσική και δεν δημιουργείται από προσθήκες φρούτων.
Η λιλιπούτεια χώρα της Ευρώπης που βρίσκεται…μέσα σε άλλη χώρα!
Η εταιρεία υποστηρίζει πως η σοκολάτα της έχει ελαφριά, κρεμώδη υφή και αποτελεί μια νέα αισθητική απόλαυση που δεν μοιάζει με τις υπόλοιπες σοκολάτες, καθώς δεν είναι ούτε πικρή ούτε γλυκιά, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό.
«Είναι τόσο ελαφριά και φρουτώδης που δεν καταλαβαίνεις ότι τρως τη μια μετά την άλλη, κάτι που σημαίνει ότι οι καταναλωτές θα τρώνε μεγαλύτερες ποσότητες», ανέφερε o κορυφαίος γευσιγνώστης σοκολάτας Agnus Kennedy.
Σύμφωνα με τους δημιουργούς της, η σοκολάτα Ruby ικανοποιεί την ανάγκη των καταναλωτών για κάτι νέο και διαφορετικό.
πηγή:valueforlife.gr