Το αγαπημένο γλυκό όλων πιο λαχταριστό από ποτέ!Γιατί σε αυτή τη μικρή γλυκιά γωνιά επί της Παλαιών Πατρών το προφιτερόλ γίνεται à la minute!
Το εστιατόριο στα Λαδάδικα που εδώ και 20 χρόνια σερβίρει λαχταριστή ελληνική κουζίνα!
Το αφράτο choux ημέρας γεμίζει εκείνη τη στιγμή με φρέσκια crème patissiere (µε φρέσκο γάλα και βανίλια Μαδαγασκάρης) ή παγωτό, μπαίνει από πάνω επικάλυψη από ηδονική πλούσια ρευστή σοκολάτα, (σοκολάτες bitter, γάλακτος, λευκή, καραµέλα, πραλίνα φουντουκιού και ζεστή), αλλά και το topping της επιλογής μας ανάμεσα σε ξηρούς καρπούς, µπισκότο, γλυκό του κουταλιού, φρέσκα φρούτα µέχρι και… κόκκινο πιπέρι!
Μέσα στο Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης!
Αυτή η δυνατότητα του να φτιάξουμε το προφιτερόλ της αρεσκείας μας είναι άλλωστε και η επιτυχία πίσω από το Choureal, το οποίο εδώ και 3 χρόνια προσελκύει τους απανταχού λάτρεις του συγκεκριμένου γλυκού!
Πίσω από την καινοτόμα αυτή ιδέα ο Μάιλς Αναστάσιος Σκλήρης, ο οποίος, αποφάσισε να φτιάξει ένα μαγαζί που να εξειδικεύεται στο αγαπημένο του γλυκό, έτσι ώστε να προσφέρει ένα φρέσκο προϊόν με άριστες πρώτες ύλες (η σοκολάτα είναι αποκλειστικά Valrhona και το παγωτό χειροποίητο δικό τους) τη στιγμή της παραγγελίας!
Μέσα στην κουζίνα του Duck, το «κρυμμένο» μυστικό της Θεσσαλονίκης!
Πηγή: BEST IN TRAVEL THESSALONIKI 2017
Κατεβάστε το εντελώς δωρεάν απλά με ένα κλικ.