Από τρούφα και ginger µέχρι… γεύση από cocktail bellini και… ποπ κορν(!), µας κάνουν να δούµε το παγωτό… µε άλλο µάτι! Εδώ, η αναζήτηση της επόµενης γεύσης δεν σταµατάει ποτέ, ενώ ανταποκρίνεται επάξια στην όποια πρόκληση…
Γιατί µπορεί στη βιτρίνα τoυ Casa Dolce να ποζάρουν 30 γεύσεις, ωστόσο ο Νίκος Κουκιάσας, που κρύβεται πίσω από το εργαστήριο της δηµοφιλούς gelateria, αφήνει αχαλίνωτη τη φαντασία του και δηµιουργεί µε γνώση και εξειδίκευση τους πιο εκκεντρικούς συνδυασµούς…
Ντόπια λαχανικά, τυριά, ακόµα και… αγαπηµένα cocktails µεταµορφώνονται στα χέρια του σε παγωµένους πειρασµούς! Βασισµένα σε φρέσκο γάλα και ποιοτικές πρώτες ύλες, η γεύση… κοπανιστή, παντζάρι, το wasabi, η τρούφα-παρµεζάνα και το φετινό ginger δεν κατέχουν τυχαία περίοπτη θέση στα µενού γνωστών chefs που βρήκαν έναν άκρως «αντισυµβατικό» τρόπο για να δώσουν µια καλοκαιρινή πινελιά στα πιάτα τους! Tip: Φέτος δείχνει έναν σαφή healthy προσανατολισµό µε πολλές gluten free και vegan προτάσεις για απόλαυση χωρίς… ενοχές!
Φετινά must
Παστέλι παγωτό
Μπισκότο κανέλας
Summer love…
Info: Ευαγγελιστράκι, Τ. 22891 10714, casadolce.gr
Διαβάστε τα πάντα για τη Μύκονο κατεβάζοντας δωρεάν το ολοκαίνουριο Best in Travel Mykonos!