Ρεπορτάζ – κείμενα: Τίτη Βελοπούλου, Κατερίνα Ρίγκου ([email protected]), Γιώργος Παπαχατζής ([email protected]), Κατερίνα Φωτοπούλου ([email protected])
Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης, Ελεάννα Κουρκουλοπούλου, Ιάκωβος Στρίκης, Χρήστος Τριανταφύλλου
***Ρεπορτάζ από το περιοδικό BEST IN TOWN ATHENS, που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!
H ισχύς εν τη ενώσει πάντα κάνει θαύματα, όπως στην περίπτωση της καταξιωμένης σεφ Ντίνας Νικολάου (ιδιοκτήτριας του εστιατορίου Evi Evan στο Παρίσι και τηλεοπτικής μαγείρισσας) και της επιχειρηματία Βούλας Ρακοπούλου, που από τον περασμένο Δεκέμβριο έφεραν άρωμα Μονμάρτης στο Χαλάνδρι!
Ο λόγος για το all day bistrot Chapeau, που και εμείς του βγάζουμε το καπέλο- όπως σημαίνει το όνομά του- για την girly touch διακόσμηση της designer Ειρήνης Κουρή, που απογειώνεται με ζωηρά χρώματα, παρεΐστικες γωνίες, ένα… χαλαρό μπαρ, αντικέ φωτιστικά και ράφια με λικέρ που λες και μας ανοίγουν παράθυρο στον ρομαντικό μικρόκοσμο της Αμελί…
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΆΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΔΩ
Το καλύτερο περιβάλλον δηλαδή για να απολαύσουμε το πρωί καφέ, ντελικάτα ροφήματα και σπιτική λεμονάδα και λαχταριστά γλυκίσματα, ειδικά το κέικ τριαντάφυλλου και, βέβαια, τάρτες και ταρτίνες σε γλυκιά και αλμυρή εκδοχή που χωρούν μέσα τους τη μαεστρία της Ντίνας Νικολάου.
Δείτε τη συνέχεια στο www.athensmagazine.gr