Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
18.4 C
Athens
ΑρχικήΝομός ΤρικάλωνΤρίκαλαΦούρνος Κωτούζας: Best bakery & patisserie!

Φούρνος Κωτούζας: Best bakery & patisserie!

28ης Οκτωβρίου 21-23, Τ. 24310 36755

Από το 1981 ο φούρνος Κωτούζας είναι µια οικογενειακή επιχείρηση που «προµηθεύει» λαχταριστό, ολόφρεσκο ψωµί τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης.

Τα χρόνια πέρασαν, η φήµη του «εξαπλώθηκε» στην πόλη, και σήµερα ο κύριος Αχιλλέας Κωτούζας -2ης γενιάς αρτοποιός- εξελίσσει την τέχνη, σταδιακά επεκτείνει συνεχώς την γκάµα των προϊόντων και σήµερα µαζί µε τη σύζυγο και την οµάδα του «µετέφερε» εδώ και λίγους µήνες την επιχείρηση σε ολοκαίνουριο χώρο, πάνω στην πολυσύχναστη πλατεία της 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης. Ο µεγάλος χώρος µε τις διαφορετικές γωνιές µάς προ(σ)καλεί µε το που µπαίνουµε!

- Advertisement -

Γεύσεις και αρώµατα ιδανικά για να ξεκινήσουµε τη µέρα µας (αλλά και να τη συνεχίσουµε…) µε λογιών λογιών ολόφρεσκα χειροποίητα καλούδια (σφολιάτες, µπαγκέτες, κριτσίνια κ.ά.) που ετοιµάζονται καθηµερινά από τα καλύτερα υλικά στο εργαστήριο στον επάνω όροφο, όπως και το ολόφρεσκο ψωµί µε τις πολλές (περισσότερες από 20) και εκλεκτές επιλογές -από χωριάτικο µέχρι ψωµί αργής ωρίµανσης- ενώ εκτός από τις γεύσεις δίνεται έµφαση στις υγιεινές πρώτες ύλες αλλά και τον τρόπο παρασκευής!

Την ποικιλία συµπληρώνουν τα πληθωρικά γλυκά που επίσης ετοιµάζονται στο 2ο εργαστήριο αποκλειστικά ζαχαροπλαστικής! Ξεχωριστό κοµµάτι αποτελεί ο καφές σε διαφορετικό corner στον οποίο έχει δοθεί εξίσου µεγάλη βαρύτητα.

must try

Οπωσδήποτε το δίκοκκο ψωµί – από δίκοκκο σιτάρι Ζέα και αλεύρι ντίνκελ

Το πεϊνιρλί και µάλιστα σε πολλές παραλλαγές – όπως αυτή µε το αυγό

Tα εξαιρετικά κριτσίνια σε πολλές και πρωτότυπες γεύσεις, όπως καρότο, κρεµµύδι, κεφαλογραβιέρα, σκόρδο, και σπανάκι!

INFO Δευτ.-Σάβ. 06:00-22:00 /Κατά την εορταστική περίοδο και Κυριακές. 28ης Οκτωβρίου 21-23, Τ. 24310 36755,

www.kotouzasbakery.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,144LikesΚάντε Like
89,080 FollowersΑκολουθήστε
179,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ