Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, 2024
12.7 C
Athens
HomeΑττικήΑθήναBahaar: Εκεί που η Μεσόγειος "σμίγει" με την Ανατολή

Bahaar: Εκεί που η Μεσόγειος “σμίγει” με την Ανατολή

Σε ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις της πολίτικης κουζίνας μάς προσκαλεί το Bahaar στη Γλυφάδα, το οποίο μόλις μέσα σε 2 χρόνια έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των εκλεκτών εδεσμάτων!

 

Της Κατερίνας Φωτοπούλου

- Advertisement -

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα, ποιες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει;

Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού τόσο ο χώρος του, που παραπέμπει σε παλιό αρχοντικό, όσο και οι νοστιμιές του, που παντρεύουν αρμονικά τη Μεσόγειο με την Ανατολή δημιουργούν ένα μοναδικό στέκι για τους απανταχού καλοφαγάδες. Αυτό που το ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή είναι η έμφαση στις άριστες πρώτες ύλες και η… επιμονή να ετοιμάζονται όλα εδώ χειροποίητα.

Αττική: 3 μυστικά σημεία που πρέπει να ανακαλύψεις

Από τις δροσερές σαλάτες και τα λαχταριστά ορεκτικά, που βγαίνουν από την ανοιχτή κουζίνα του, μέχρι το σπιτικό φύλλο, το οποίο ανοίγουν καθημερινά για να μετατραπεί σε υπέροχα πιτάκια αλλά και τα κρεατικά όπως το γίγας γεμιστό μπιφτέκι και τα homemade καλαμάκια όλα μαρτυρούν τη φρεσκάδα, την ποιότητα και την ασύγκριτη γεύση τους.

Τις επιλογές συμπληρώνει αρμονικά μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, ενώ δεν φεύγουμε αν δεν γλυκαθούμε με κάποιο από τα επιδόρπιά του, που δύσκολα θα βρούμε αλλού, όπως το σιροπιαστό κιουνεφέ, το παγωτό Ντομ Ντουρμά και το ταούκ κιοκσού! Από €12.

Μαγεία: Το στολισμένο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από ψηλά

Καθημερινά 13:00-01:00 (και delivery).

Tip

Ο χώρος του το καλοκαίρι γίνεται open air και είναι ιδανικός για να διοργανώσετε επαγγελματικά γεύματα και events.

Don’t miss

Tα lives κάθε Παρασκευή & Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι με ελληνική μουσική, αλλά και το εντυπωσιακό… show όταν φτιάχνουν live το παγωτό Ντομ Ντουρμά!

Must taste

Τα καινούρια πιάτα του καταλόγου όπως το χουνκιάρ μπεγιεντί, τα φαλάφελ –μάλιστα και σε τυλιχτά– και το κεμπάπ «Άδανα» από καθαρό μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά.

Αρτέμιδος 22, Τ. 210 8946010, www.bahaar.gr

Bahaar Glyfada | 22 Artemidos Str.

πηγή:athensmagazine.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,132LikesLike
88,994 FollowersFollow
180,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ