Από τις καλύτερες all day επιλογές του ιστορικού κέντρου το Chocolat Royal μάς συστήνει τη φιλοσοφία του, που είναι αποτέλεσμα του mix & match των premium υπηρεσιών του και εγγυάται μοναδικές εμπειρίες αισθήσεων!
Αθήνα: Οι καλύτερες πλαζ, οι δωρεάν παραλίες, οι top πισίνες αλλά και οι ακατάλληλες ακτές! (photos)
Κείμενο: Κατερίνα Ρίγκου, Φωτογραφίες: Ελέαννα Κουρκουπούλου
Μια επίσκεψη στο Chocolat Royal στον γραφικό πεζόδρομο της Απ. Παύλου στο Θησείο μπορεί να μεταφραστεί σε εμπειρία από πολλές απόψεις! Η τοποθεσία του, με τη θαυμάσια θέα στην Ακρόπολη ειδικά από το roof, o ντιζαϊνάτος άνετος χώρος με τους τρεις ορόφους, ο εξωτερικός με τα τραπεζάκια στον πεζόδρομο και φυσικά οι
upper class υπηρεσίες του σε όλα τα επίπεδα.
Από το κομμάτι του μπουφέ με τον εκλεκτό καφέ και τα αρωματικά ροφήματα μέχρι το κομμάτι του bar και της κάβας, που εκτός των πολλών ετικετών βρίσκουμε και μια εμπνευσμένη κάρτα signature cocktails, όλα έχουν γίνει με έμφαση στη λεπτομέρεια και την εξειδίκευση από experts του είδους.
Το Chocolat Royal έχει ένα από τα καλύτερα team που μπορεί να έχει μια επιχείρηση με επικεφαλής τον ιδιοκτήτη Πέτρο Πίκουλα.
Το μενού του, που αποσπά καθημερινά εξαιρετικές κριτικές με βάση τη μεσογειακή δημιουργική κουζίνα, είναι σύλληψης και εκτέλεσης του γνωστού chef Σπύρου Μάλλιου, ενώ διθυραμβικά είναι και τα σχόλια της κάρτας των γλυκών με περίπου 30 εκλεκτές προτάσεις του ταλαντούχου ζαχαροπλάστη Χαράλαμπου Καλογιάννη.
Τα βράδια, από την άλλη, μας αρέσουν πολύ οι επιλογές για ποτό από μια ενημερωμένη κάβα με premium ετικέτες, όπως και οι in house cocktail εναλλακτικές αλλά και η νέα προσθήκη στο ισόγειο του wine bar.
Περισσότερα από 80 labels ελληνικού αμπελώνα σε μια άκρως ενδιαφέρουσα λίστα που συνεχώς ενημερώνεται, γνώση, αγάπη για το κρασί, επικοινωνία με το κοινό και η συνεργασία με έναν από τους καλύτερους και πιο καταξιωμένους οινολόγους, τον Δημήτρη Σπυρόπουλο με πολύ «δυνατό» βιογραφικό και ηχηρές συνεργασίες,
έρχεται να απογειώσει το εγχείρημα.
Επίσης,πραγματοποιούνται οινογευσίες παρουσιάζοντας κάθε φορά παραγωγούς αλλά και τον οινοπολιτισμό συνδυαστικά με προτάσεις ιδιαίτερων γεύσεων. Και μπορεί η επιτυχία του Chocolat Royal να είναι δεδομένη, όμως, δεν επαναπαύεται…και συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα και να ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά!
Αθήνα: Ένα αρχοντικό του 1920 μεταμορφώθηκε σε στέκι που ευωδιάζει τα καλοκαίρια! (photos)
Βest seller
Το cheesecake. Δεν έχετε δοκιμάσει καλύτερο!
Αυτό είναι το πιο δροσερό σημείο στην Αθήνα! Ότι πρέπει γι αυτή την εποχή! (photos)
Must taste
Το αρνί κότσι αργοψημένο στον φούρνο, αρωματισμένο με φασκόμηλο, που συνοδεύεται με φρέσκα νιόκι πατάτας, το πραγματικά πεντανόστιμο rib eye steak στη σχάρα με σάλτσα πιπεριού, σπαράγγια και πατάτες baby με αρωματικά, το μελωμένο χοιρινό με σαγκρία και δεντρολίβανο, πουρέ γλυκοπατάτας και λαχανικά και τα ριζότο.
New
Η εξαιρετική κάρτα brunch κάθε Σαββατοκύριακο 11:00-17:00.
Concept
Στον 1ο όροφο του Chocolat Royal λειτουργεί ένα καινοτόμο και πολύ ενδιαφέρον concept. Με sales & marketing από τη Μάντυ Καραμέρη, ο χώρος του ορόφου λειτουργεί και με αρχαία ελληνική κουζίνα από τις 12:00 έως τις 20:00 καθημερινά, ενώ φιλοξενεί κατόπιν συνεννόησης όλες τις ώρες εκδηλώσεις με αρχαία θεματικά lunch ή dinner υπό τον τίτλο «Ancient Gourmet».
Infο:
Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο, T. 210 3469077
Καθημερινά
09:30-02:30 (12:00-00:00 η κουζίνα).