To νέο food story της πόλης με ένα όνομα που τα λέει όλα… απασχόλησε αμέσως τους λάτρεις των steak houses στην πιο hot πιάτσα του λιμανιού με ένα είδος που ομολογουμένως έλειπε από ολόκληρο τον Πειραιά.
Ο Πειραιάς αλλάζει πρόσωπο και ζωντανεύει ξανά. Τι εντυπωσιακό θα γίνει στην περιοχή
Φωτο: Μαρία Χατηιωαννίδου
Και μπορεί να μετρά ελάχιστους μήνες από τον Σεπτέμβριο που έκανε την εμφάνισή του στην Τρούμπα, ωστό σο έχει καταφέρει ήδη να προσελκύσει τους εραστές του είδους και μάλιστα από κάθε περιοχή της Αθήνας. Κάθε άλλο παρά τυχαία, μιας και το καλοδιαβασμένο μενού του κάνει focus σε αποκλειστικά premium κρέατα με ειδικές κοπές και βουτηγμένα σε θεϊκές μαρινάδες, ενώ το ψήσιμό τους γίνεται με μαεστρία είτε σε ειδικό φούρνο με ξυλοκάρβουνα είτε σε καπνιστήριο ειδικά για τους ουρανίσκους που αναζητούν πιο strong απολαύσεις! Με best sellers τη μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα και την πικάνια Ουρουγουάης πώς να μην ψηθούμε να κάνουμε στάση εδώ για να φάμε τον… άμπακο!
Φίλωνος 66, T. 210 4525251
Καθημερινά 13:00-01:00
Δείτε επιπλέον φωτογραφίες από το μαγαζί:
Σύντομα κοντά σας και το νέο τεύχος του Best In Town! Μέχρι να κυκλοφορήσει ξεφυλλίστε το τελευταίο!
Πηγή: athensmagazine.gr