Στην ίδια αισθητική και φιλοσοφία µε αυτή του ξενοδοχείου κινείται και το εστιατόριο του Kensho, υπηρετώντας την υψηλή γαστρονομία.
Ο ταλαντούχος chef de cuisine Γιώργος Στυλιανουδάκης, γνωστός για την εξειδίκευσή του στην κρητική και κυκλαδίτικη κουζίνα, παρουσιάζει ένα gourmet degustation menu µε µια νουβό διάσταση!
Καινοτόμο και λιτό µε αποδομημένα πιάτα που συνδυάζουν άριστα την παράδοση και τις ελληνικές πρώτες ύλες µε upgraded γαλλικές τεχνικές, χαρίζει µια πραγματική γαστρονομική εμπειρία. Επιλέξτε το hidden roof garden του και µια αξέχαστη γευστική ιεροτελεστία διάρκειας 2,5 ωρών, απολαμβάνοντας τις προτάσεις του (10 πιάτων €120/άτομο ή 6 €70/άτοµο). Καθημερινά 19:30-00:00 (η κουζίνα).
Την dessert list υπογράφει ο διάσημος pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος.
Παραλία Ορνού, Τ. 22890 25303, www.kenshomykonos.com
Διαβάστε τα πάντα για τη Μύκονο στο ολοκαίνουριο Best in Travel Mykonos!