Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
22.2 C
Athens
ΑρχικήΚόσμος11 απο τους καλύτερους προορισμούς που εμπνέουν για μαγευτικές λήψεις! (Photos)

11 απο τους καλύτερους προορισμούς που εμπνέουν για μαγευτικές λήψεις! (Photos)

Η φωτογραφία είναι μια μορφή τέχνης με την οποία μπορούμε όλοι να επικοινωνήσουμε. Όταν οι άνθρωποι λένε ότι μια φωτογραφία αξίζει 1000 λέξεις, το κλισέ, όπως ακούγεται, είναι απολύτως αληθές.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Το απόλυτο φαβορί. Αυτή είναι ίσως η πρώτη απάντηση που θα σας έδινε ο καθένας εάν τον ρωτούσατε ποιος είναι ο πιο θαυμάσιος προορισμός για φωτογραφία. Η Ισλανδία είναι δραματική και σε πολλά μέρη της σχεδόν σουρεαλιστική.

- Advertisement -

ΜΑΛΔΙΒΕΣ 

Εκρήξεις χρωμάτων. Ακόμη και η άγρια φύση της θάλασσας είναι πολύχρωμη εδώ.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Τα φημισμένα ηλιοβασιλέματα είναι γνωστά σε όλη τη γη, όπως και τα πολύχρωμα σπίτια κατα μήκος του νησιού. Η πανέμορφη πόλη της Οίας προσφέρεται για πολλά…Κλικ!

CINQUE TERRE

Το Cinque Terre είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στην Ιταλία. Ακόμη και οι Ιταλοί είναι περήφανοι από την ομορφιά αυτών των 5 μικρών πόλεων στη θάλασσα της Λιγουρίας.

ΤΑΫΛΑΝΔΗ

Η φύση εδώ είναι πολύβουη και απασχολημένη γεγονός που εξιτάρει την φωτογραφική σας περιέργεια. Εξερευνήστε την και ερωτευτείτε την. Το τοπίο εδώ είναι τόσο δραματικό και απολύτως breath-taking!

MONUMENT VALLEY

Oπουδήποτε και να γυρίσετε το κεφάλι σας θα βρείτε έναν λόγο να σας εντυπωσιάσει!

ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ FJORDS

Ένα λαμπρό φυσικό θέαμα και ένας λόγος για να επιστρέψετε ξανά και ξανά στη Νορβηγία.

ΛΟΝΔΙΝΟ

Το γεγονός ότι έχει σχεδόν 2.000 χρόνια ιστορίας απλώς σας προϊδεάζει για…φωτογραφική εξερεύνηση!

ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ

Η Σρι Λάνκα έχει ένα εκπληκτικό αριθμό μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Μια όμορφη έκταση με πολύχρωμες κουλτούρες. Είναι ένα μέρος που μπορεί να μην εμφανίζεται συχνά στο μυαλό των ανθρώπων, αλλά πραγματικά αξίζει!

ΜΑΡΟΚΟ 

Το Μαρόκο είναι πολύχρωμο και συναρπαστικό και φρενικό και βασιλικό! Επισκεφθείτε τα παλιά παλάτια και την πόλη του Μαρακές . Φυσικά, έξω από το Μαρακές, υπάρχουν μέρη με τεράστιο φωτογραφικό ενδιαφέρον. Αυτή η χώρα είναι πλούσια και μαγευτική!

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

Το τοπίο εδώ είναι τόσο διαφορετικό ! Σχεδόν κάθε στάση στη αποτελεί μια λαμπρή ευκαιρία για φωτογραφία! Η Νότια Αφρική είναι το όνειρο κάθε φωτογράφου ταξιδιώτη.

 

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,177LikesΚάντε Like
89,227 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ