Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
17.4 C
Athens
ΑρχικήΚόσμοςΑυτές είναι οι πιο hot εξορμήσεις στο κόσμο για το καλοκαίρι!

Αυτές είναι οι πιο hot εξορμήσεις στο κόσμο για το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι επιτέλους ήρθε ακόμη  και στο βόρειο ημισφαίριο,ο χρόνος δηλαδή πού όλοι κανονίζουν τους wanna be προορισμούς για νέες εμπειρίες και εξερευνήσεις!Εμείς λοιπόν σας προτείνουμε τους πιο Must προορισμούς αυτή τη στιγμή στο κόσμο!

Ας δούμε λοιπόν ποιους προορισμούς πρέπει να επισκεφθείτε,συμπεριλαμβανομένης  φυσικά στους πιο in προορισμούς της πεζοπορίας στο Machu Pitchu,καθώς και ”το παιχνίδι”με τα κύματα στα νησιά Fiji!!!

Machu Pitchu

- Advertisement -

Αποτέλεσμα εικόνας για matchu pitchu

Ο Ιούνιος σηματοδοτεί την αρχή της ξηράς σεζόν στο Περού, ‘αφήνοντας’ το  Inca Trail στην πιο πράσινη δόξα του. Extra μπόνους: Επισκεφθείτε το Machu Picchu, με μια διήμερη διαδρομή με τρένο από το Cusco, καθώς τον Ιούνιο μπορείτε  να αποφύγετε τα περισσότερα πλήθη του Ιουλίου και του Αυγούστου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προ-κρατήσει εισιτήρια για είσοδο, καθώς μόνο 2.500 άτομα επιτρέπεται να εισέλθουν καθημερινά. Ακόμα καλύτερα, χαίρεται μια διαμονή στο Belmond’s Sanctuary Lodge, το μοναδικό καταφύγιο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην είσοδο της Ακρόπολης, με άμεση πρόσβαση στην περιοχή της πολιτιστικής τους κληρονομιάς. Αργότερα, κάντε ένα νέο ταξίδι δύο νυχτών με το αδελφό τρένο, το Andean Explorer, το οποίο περιλαμβάνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα νησιά που επιπλέουν στη λίμνη Titicaca.

Νησιά Fiji

Σχετική εικόνα

Αυτό το μήνα, ο θρύλος του σέρφινγκ ,ο 11χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής Kelly Slater καθώς και η γραμμή του Outerknown θα παρουσιάσουν τα πρωταθλήματα World Surf League στα Φίτζι!Είναι μια επίδειξη τριών εβδομάδων  σε ένα σκηνικό ισσοροπίας από τα καλύτερα κύματα στον κόσμο!Το σημαντικό γεγονός είναι η πρόσφατη ανοδική πορεία των επισκεπτών των ΗΠΑ σε αυτό το νησιωτικό σύμπλεγμα 300 ατόμων στον Ειρηνικό,το οποίο  υποστηρίζεται  από μια νέα υπηρεσία του εθνικού αερομεταφορέα Fiji Airways από το Σαν Φρανσίσκο καθώς και από ένα πλήθος πολυτελών καταλυμάτων: Όπως στο Kokomo Private Island το οποίο  είναι ένα καταπράσινο πολυτελές καταφύγιο 140 στρεμμάτων που περιβάλλεται από τα καταγάλανα νερά και τα ζωντανά κοράλλια του Μεγάλου Astrolabe Reef.

Γι’ αυτούς τους 7 λόγους το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου! (Photos)

Tel Aviv, Israel

Σχετική εικόνα

Ο Ιούνιος δεν είναι μόνο ο μήνας για το LGBT  pride!. Ένα σημείο άξιο αναφοράς του κινήματος αυτού ωστόσο  είναι το Τελ Αβίβ, όπου οι εορτασμοί του Pride προσελκύουν περισσότερους από 100.000 επισκέπτες κάθε χρόνο. Δεν είναι περίεργο, δεδομένου του καιρού και του εκτεταμένου χρονοδιαγράμματος του φεστιβάλ, με προβολές ταινιών διάρκειας 10 ημερών στο TLVFest . Πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στην παραλία Hunker κάτω στο ξενοδοχείο Poli House με θέα στην πλατεία Magen David, όπου  ή η μάρκα εσώρουχων Andrew Christian θα φιλοξενήσει το πάρτι ή το boutique Hotel Montefiore στην καρδιά της πόλης.

Βόρεια Αυστραλία

Αποτέλεσμα εικόνας για Northern Territory, Australia sea

Η ξηρή εποχή μόλις  ξεκινάει  στις τροπικές περιοχές της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας, με τις καταπράσινες πεδιάδες και τους αλιγάτορες, τους κροκόδειλους, τα τείχη και τα σμήνη σπάνιων πουλιών που ζούν  στο βαλτώδες δέλτα γύρω από τις πεδιάδες Bamurru. Συνδυάστε ένα σαφάρι  με μια επίσκεψη στο Uluru, τον ιερό βράχο στο αποκαλούμενο Κόκκινο Κέντρο της χώρας. Τις ψυχρότερες μέρες, οι χειμωνιάτικοι αργαλειοί κάνουν την πεζοπορία γύρω από την περίμετρό της πολύ πιο ευχάριστη, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε τις πέτρινες μορφές, τις πισίνες και τα ζωηρόχρωμα ζωγραφιά των αιώνων. Μείνετε στο πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Desert Gardens των 218 δωματίων και φροντίστε να περάσετε ένα βράδυ στην εγκατάσταση Field of Light του καλλιτέχνη Bruce Munro!!

Το Business Insider αποθεώνει 9 ελληνικά νησιά «που δεν εχετε ακούσει ποτέ»! (Photos)

Νασβίλ,Τυννησία

Αποτέλεσμα εικόνας για Nashville, Tennessee

Το πνευματικό σπίτι της country music ξεκινάει το μουσικό ρεπερτόριό του αυτό το μήνα, όταν το Φεστιβάλ CMA κυριαρχεί στο μεγάλο μέρος της πόλης για τέσσερις ημέρες συναυλιών με περισσότερους από 100 καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των σούπερ σταρ όπως ο Keith Urban, η Lady Antebellum και η Miranda Lambert. Ο καθημερινός προγραμματισμός κυμαίνεται σε τέσσερα εσωτερικά και εξωτερικά σκηνικά!Μπορείτε επίσης να πάρετε μια ελεύθερη είσοδο κάθε απόγευμα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ στο πρόσφατα ανακαινισμένο Union Station Hotel,που  έχει βελτιώσει ριζικά την επιλογή των ξενοδοχείων στο Music City.

Έντμοντον Καναδάς

Σχετική εικόνα

Τα βόρεια φώτα ή το Aurora Borealis είναι τακτικά ορατά καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας στην πρωτεύουσα της Αλμπέρτα. Οι μακριές μέρες του Ιουνίου σημαίνουν ότι θα πρέπει να μείνετε μέχρι να τις απολαύσετε ολοκληρωτικά!Προχωρήστε στο Beaver Hills Dark Sky,στα ανατολικά της πόλης για να έχετε την καλύτερη ευκαιρία να δείτε το φυσικό φαινόμενο. Το αστικό τοπίο του Edmonton αναζωπυρώνεται επίσης, χάρη σε μια καταλαμβάνουσα αλλαγή  που επέτρεψε να πολλαπλασιαστούν τα ζυθοποιεία και τα γαστρονομικά σκάφη – δοκιμάστε να φάτε στο Situation Brewing, ακριβώς δίπλα στη  λωρίδα της λεωφόρου Whyte.

Οι πολύχρωμες ομπρέλες της Καρδίτσας που μεταμόρφωσαν έναν απλό πεζόδρομο σε ένα από τα ομορφότερα σοκάκια της Ελλάδας (Photos)

Νιούπορτ,Rhode Island

Αποτέλεσμα εικόνας για Newport, Rhode Island

Αυτή η παραθαλάσσια πόλη του θέρετρου στη Νέα Αγγλία ξεκινά το καλοκαίρι με ένα back-to-back πρόγραμμα εκδηλώσεων!Το τριήμερο φεστιβάλ regatta Meter απογειώνει ένα κομμάτι κομψών ιστιοπλοϊκών σκαφών στο λιμάνι.  Οι επιλογές διασκέδασης είναι πολλές όπως  το Flower Show στο αρχοντικό του Rosedliff ή το Fort Adams. Κλείστε ένα δωμάτιο στο Gurneys, που είναι ένα ‘αδελφό ‘σημείο στο θέρετρο Hamptons που βρίσκεται σε μια προκυμαία 10 στρεμμάτων στην προκυμαία του νησιού Goat.

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,163LikesΚάντε Like
89,164 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ