Το να προσθέσουμε ζάχαρη στο καφέ είναι κάτι σύνηθες. Πόσοι όμως από εσάς προσθέτετε αλάτι; Και όμως, ερευνητές απέδειξαν πως… μια πρέζα αλάτι στον καφέ βελτιώνει την γεύση του.
Food & Travel: Δες που θα ταξιδέψεις αν αγαπάς το καλό φαγητό!
- Advertisement -
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature το αλάτι καταστέλλει την πίκρα που βγάζει ο καφές και ενισχύει την γεύση του.
Ίσως να σας ακούγεται τρελό, αλλά την επόμενη φορά που θα παραγγείλετε καφέ και αυτός σας φανεί πικρός, θυμηθείτε να προσθέσετε λίγο αλάτι αντί για ζάχαρη!
Φιλική ατμόσφαιρα και γευστικοί μεζέδες: Βόλτα στα 5 διαλεχτά καφενεία των Κυκλάδων! (photos)
Πηγή: koutipandoras.gr