Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
26 C
Athens
ΑρχικήVideoΤα ομορφότερα τηλεοπτικά «ταξίδια» στον κόσμο. Αξέχαστες σειρές που γυρίστηκαν στο εξωτερικό....

Τα ομορφότερα τηλεοπτικά «ταξίδια» στον κόσμο. Αξέχαστες σειρές που γυρίστηκαν στο εξωτερικό. Αποκλείεται να θυμάστε την 7η (Photos, Videos)

Δεν είναι λίγες οι σειρές που οι παραγωγοί τους στάθηκαν ικανοί να τις μεταφέρουν για μερικά γυρίσματα σε μια χώρα του εξωτερικού.

Σειρές με Γυρίσματα στο Εξωτερικό

Αυτά, βέβαια, για μια ελληνική τηλεόραση η οποία χρηματοδοτούνταν, γιατί μην περιμένετε τη σήμερον ημέρα να δούμε ελληνική σειρά με γυρίσματα στο εξωτερικό… Καμιά Σίφνο και πολύ είναι (εξαίρεση αποτελεί η καθημερινή σειρά “Μπρούσκο” που ταξίδεψε στο Παρίσι, όπως δείχνει και η εικόνα)! Ας αρχίσουμε να απαριθμούμε μέρη!

- Advertisement -

Top 10 : Αυτές οι ταινίες θα σου αλλάξουν τη ζωή!

ΑΦΡΙΚΗ – Άφρικα & Μαύρος Ωκεανός

Και όταν λέμε εξωτερικό το εννοούμε…! Η ελληνική τηλεόραση τότε δε δίσταζε να πληρώσει ταξίδια ολόκληρων συνεργείων προκειμένου να πάνε σε μια αφρικανική χώρα για να κάνουν μαζικά γυρίσματα. Με φόντο την αφρικανική σαβάνα της Κένυας και άλλων χωρών παρακολουθούμε χαρακτήρες να ζουν παθιασμένους έρωτες, να ανακαλύπτουν σκοτεινά μυστικά και άλλα τινά που συμβαίνουν σε δραματικές σειρές που σέβονται το είδος τους!

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – Είσαι το Ταίρι μου

Ο έρωτας δε γνωρίζει σύνορα… Τι κι αν εσύ είσαι στην Αυστραλία κι ο άλλος είναι στην Ελλάδα; Τώρα με τα αεροπλάνα όλα είναι πιθανά. Γι’ αυτό και το συνεργείο του Mega πήρε 4 συναπτά αεροπλάνα και κατέληξε στη Μελβούρνη για τα γυρίσματα της μεγάλης επιτυχίας του Λευτέρη Παπαπέτρου. Μια από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές, που τελικά κατά πώς φαίνεται τα άξιζε τα λεφτά της. Ωστόσο, αν ρωτήσεις τους πρωταγωνιστές πως πέρασαν στην Αυστραλία δεν θα σας πουν και τα καλύτερα… Δεν με πιστεύετε;

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Στους 31 Δρόμους

Η Νέα Υόρκη αποτελεί τον πιο περιζήτητο προορισμό των περισσότερων (σχεδόν) ανθρώπων αυτού του πλανήτη. Έτσι ένιωθε και η Σοφία Καρβέλα και αποφάσισε να περάσει τον Ατλαντικό για να ζήσει το όνειρό της! Αν και η σειρά φαινόταν να έχει πολύ ψωμί, τελικά κάτι πήγε στραβά και κόπηκε στα 12 επεισόδια. Όπως και να ’χει, όμως, ήταν μια καλή προσπάθεια και απόδειξη πως όλα είναι δυνατά… Ακόμα και γυρίσματα στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ!

Στους 31 δρόμους (trailer)

ΛΟΝΔΙΝΟ – Κλείσε τα Μάτια

Κλείσε τα Μάτια

Και περνάμε στην Ευρώπη, όπου βρίσκουμε στην πρώτη θέση την πόλη του Λονδίνου και τις σειρές “Κλείσε τα Μάτια” και “Η ζωή μας μια βόλτα”. Γενικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι γνωστός για την αγάπη του για το εξωτερικό, καθώς δεν υπάρχει σειρά του που να μην κάνει ταξιδάκια για μερικά επεισόδια σε μια χώρα του εξωτερικού. Το Λονδίνο φαίνεται να έχει την τιμητική του, καθώς εμφανίζεται σε δύο δουλειές του…

Δυστυχώς δεν έχω επαρκές υλικό αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεστε και πολλές αποδείξεις… Όλοι έχουμε δει μια φορά στη ζωή μας σειρά του Χριστόφορου!

ΠΑΡΙΣΙ – Μαρία η Άσχημη

Και εκεί που λες πως οι καθημερινές σειρές έχουν μόνο γυρίσματα σε στούντιο, έρχεται η “Μαρία η Άσχημη” να σε διαψεύσει. Με το ταξίδι αυτό η Μαρία κάνει την μεταμόρφωσή της από γαϊδουράγκαθο σε τριαντάφυλλο, πράγμα που ούτε και η ίδια περίμενε. Ποια ιδανικότερη πόλη λοιπόν από την Πόλη του Φωτός; Αν και υπάρχουν αρκετά εσωτερικά γυρίσματα (που σιγά να μην γυρίστηκαν στο Παρίσι), αλλά έχουμε και εξωτερικά με τη Μαρία να οργώνει μαζί με την Εβελίνα Παπαντωνίου όλη την πόλη…!

ΛΙΣΑΒΟΝΑ – Οι Απαράδεκτοι

Μια από τις πρώτες, μεγαλύτερες, καλύτερες και αυθεντικότερες κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης, που αν και γυρίστηκε σχεδόν εξολοκλήρου σε στούντιο (που θεωρούνταν η πολυκατοικία στον Λυκαβηττό) υπάρχουν και μερικά επεισόδια που διαφέρουν και δείχνουν τους Απαράδεκτους σε διάφορες περιπέτειες. Μια εξ’ αυτών είναι και ο δεύτερος μήνας του μέλιτος της Δημητρούλας και του Σπύρου υπό τη συνοδεία του γκομενιάρη Βλάσση και του καταθλιπτικού Γιάννη, που ψάχνει μετά μανίας το Βαγγέλη το ναυτικό!

Οι Απαράδεκτοι E34 Λός Απαραδεκτάος

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – Λόγω Τιμής

Την άλλη ακτή της Ιβηρικής χερσονήσου αποφάσισε να εξερευνήσει ο Πυρπασόπουλος με τον Κούρκουλο και συγκεκριμένα βρέθηκαν στη Βαρκελώνη, σύμφωνα με το σενάριο του Λόγω Τιμής. Μια ευρωπαϊκή πόλη με πολλά στοιχεία τέχνης, street performers και ζωή. Ωραία και η Ισπανία λοιπόν για γυρίσματα…!

ΒΕΝΕΤΙΑ – Θα Σε Δω Στο Πλοίο

Η πρώτη ιταλική πόλη που συναντάμε στη λίστα μας και μάλιστα σε μια σειρά, η οποία ολόκληρη είναι γυρισμένη μέσα σε ένα πλοίο. Το “Θα σε δω στο πλοίο” ήταν μια ρομαντική κομεντί για επαγγελματικά ειδύλλια σε ένα πλοίο, που σε κάθε επεισόδιο πηγαινοερχόταν ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία. Σε κάποια από τα επεισόδια, λοιπόν, έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε την πλατεία του Αγίου Μάρκου. Αν και δεν είναι η μόνη σειρά στην οποία εμφανίζεται η Βενετία, εμείς αυτήν έχουμε, αυτήν παρουσιάζουμε! Από το λεπτό 38:20!

Θα σε δω στο πλοίο S1 - Επεισόδιο 1

ΡΩΜΗ – Αναστασία

 Και συνεχίζουμε με την Αιώνια πόλη που ακούει στο όνομα Ρώμη. Για ακόμη μια φόρα δεν υπάρχει μόνο μια σειρά που έχει ταξιδέψει μέχρι τη Ρώμη για γυρίσματα, αλλά η επιλογή έγινε καθαρά από λόγους συναισθηματικούς, ένεκα που είμαι δεμένος με τη σκηνή αυτή… Και ποιος δε θυμάται τη Μυρτώ Αλικάκη έτοιμη να ρίξει το κέρμα στην Fontana di Trevi!

Αναστασία (Mega 1993)

ΜΑΛΤΑ – Εγκλήματα

Και πάμε λίγο πιο νότια της Ιταλίας, στο όμορφο και μικρό νησί της Μάλτας, το οποίο επισκεύθηκε η παρέα των Εγκλημάτων και στο οποίο ο Φωτάρας άφησε την τελευταία του πνοή, παρατώντας την Κορίνα χήρα στααααα… τόσα της χρόνια (δεν ξέρω πόσα!). Πού το ξέθαψε αυτό το νησί ο αθεόφοβος ο κ. Παπαπέτρου ούτε που ξέρω… Πάντως είναι πάρα πολύ όμορφο και γεμάτο με κάστρα! Μήπως ο σεναριογράφος έχει εμμονή με τα νησιά;

Αυτά είναι τα 10 κορυφαία ξενοδοχεία που έχουν «παίξει» σε ταινίες

Eglimata Malta

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,176LikesΚάντε Like
89,227 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ