Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
19.8 C
Athens
ΑρχικήΤοp ΕμπειρίεςΟ υπέροχος πλανήτης Πανδώρα που γυρίστηκε το Avatar! Που βρίσκεται (photos)

Ο υπέροχος πλανήτης Πανδώρα που γυρίστηκε το Avatar! Που βρίσκεται (photos)

Βρισκόμαστε στα μέσα του 22ου αιώνα, στον πλανήτη Πανδώρα όπου κατοικεί η φιλήσυχη φυλή των Νάβι και στον οποίο υπάρχει ένα πολύτιμο ορυκτό, το ουνομπταίνιο, απαραίτητο για την επιβίωση του ανθρώπινου γένους…

Δείτε τα μέρη όπου γυρίστηκε το πολυβραβευμένο La La Land

Από τότε που τα φώτα έσβησαν και ανοίχτηκαν μπροστά στα μάτια μας οι εκπληκτικές σκηνές του «Άβαταρ», έχουν περάσει σχεδόν 8 χρόνια. Όμως η ταινία του Τζέιμς Κάμερον θεωρείται από πολλούς αξεπέραστη χάρη όχι μόνο στο ουμανιστικό μήνυμα αλλά στα μαγικά φανταστικά τοπία της.

- Advertisement -


Η Πανδώρα, ένα πυκνά δασωμένο κατοικήσιμο φεγγάρι που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από το γίγαντα Πολύφημο στο αστρικό σύστημα Άλφα Κενταύρου, είναι το απόλυτο exotica, μια ουτοπία υπέρλαμπρης φύσης που όπως είπε ο ίδιος ο Κάμερον σε βυθίζει σε «μια παλιομοδίτικη περιπέτεια της ζούγκλας με περιβαλλοντική συνείδηση που φιλοδοξεί να φτάσει ένα μυθικό επίπεδο της αφήγησης ιστοριών».

Ποιος δεν θα θελε να περάσει μερικές στιγμές σε ένα τέτοιο παραμύθι; Την απάντηση σε αυτή την ερώτηση έδωσε η «μαμά» Walt Disney World στη λίμνη Buena Vista, της Florida, όπου δημιουργήθηκε η νέα ατραξιόν Pandora-World of Avatar.

Το τοπίο συναρμόστηκε ώστε να προσομοιάζει στον κινηματογραφικό πλανήτη, ενώ χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά φυτά δίπλα σε καλλιτεχνήματα.

Αυτά είναι τα 10 κορυφαία ξενοδοχεία που έχουν «παίξει» σε ταινίες

Το θεματικό πάρκο κόστισε μισό δισεκατομμύριο δολάρια και δεδομένου ότι ανοίγει στα τέλη Μαΐου μάλλον θα αποτελέσει βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ γονιών και παιδιών…

Πηγή: athensmagazine.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,181LikesΚάντε Like
89,226 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ