Με γευστική… προϋπηρεσία που μετρά πάνω από έναν αιώνα ζωής και µε την τρίτη γενιά (John Dasargiris, Μαρία Δασαργύρη) στα ηνία, η παραδοσιακή ταβέρνα Δασαργύρης, δεν είναι μόνο μία από τις ιστορικότερες της Αράχωβας αλλά και μία από τις κλασικές αξίες που επιλέγουμε για τις μαμαδίστικες συνταγές, με άριστα υλικά και πολλές από τις πρώτες ύλες να προέρχονται από το περιβόλι της οικογένειας!
Από την Τίτη Βελοπούλου ([email protected])
Μπορεί το κοντοσούβλι και το κοκορέτσι –ειδική συνταγή– να είναι οι σπεσιαλιτέ που την έχουν κάνει γνωστή, όµως φανατικούς πιστούς έχουν και τα ορεκτικά (δοκιµάστε µελιτζάνα πολίτικη), τα µαγειρευτά της ηµέρας (µη χάσετε, αν έχει, το στιφάδο του κ. Παναγιώτη, ή τα σπέσιαλ μαυρομάτικα) αλλά και οι χειροποίητες πίτες από τα χεράκια της κ. Ρούλας (must η χορτόπιτα με άγρια χόρτα από το μποστάνι). Στα plus, το λάδι και το κρασί δικής τους παραγωγής! Οικογενειακή ατμόσφαιρα, rustic παραδοσιακός χώρος και fair τιμές!
Street food: Ανακαλύψαμε τα πιο ποιοτικά στέκια στην Αράχωβα (και για ξενύχτηδες!)
Αράχωβα: 4 από τα πιο… νόστιμα στέκια της!
Ο ξενώνας Οντάς καλωσορίζει τη νέα σεζόν στην Αράχωβα!
Info: Δελφων 56, Αράχωβα, τηλ. 22670 31291
Ανοιχτό καθημερινά
Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την Αράχωβα θα τα ανακαλύψετε στο Arachova magazine! Ξεφυλλίστε το δωρεάν με ένα κλικ!