Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
16.7 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsRyanair προσφορά: Πτήσεις με έκπτωση 15% – Πετάξτε για Ρώμη από €57 και...

Ryanair προσφορά: Πτήσεις με έκπτωση 15% – Πετάξτε για Ρώμη από €57 και για Δουβλίνο από €90 με επιστροφή

Η Ryanair συνεχίζει με νέες προσφορές, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις και χαμηλούς ναύλους για ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Αυτή τη φορά επανέρχεται με μια νέα προσφορά: Αεροπορικά εισιτήρια με έκπτωση 15% σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ευρώπη που ισχύει για λίγες μέρες ακόμα!

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για οικονομικά ταξίδια! Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια μέχρι και τις 28/10/2024 χρησιμοποιώντας τον κωδικό PAYDY15P και απολαύστε ταξίδια από 1η Νοεμβρίου μέχρι και 18 Δεκεμβρίου 2024.

- Advertisement -
Ryanair προσφορά

Η low cost αεροπορική εταιρεία εξασφαλίζει χαμηλές τιμές για να κάνετε ένα φθινοπωρινό ή και χειμερινό ταξίδι με αεροπορικά εισιτήρια σε έκπτωση αρκεί να βρείτε τον κατάλληλο για εσάς προορισμό και τις ημερομηνίες να κάνετε την κράτησή σας μέχρι και 28/10/2024 για ταξίδι από 01/11/2024 μέχρι και 18/12/24

Δείτε προορισμούς της προσφοράς:

Πτήσεις σε προσφορά / Ryanair

Κάναμε μια ενδεικτική αναζήτηση για έναν από τους προορισμούς της προσφοράς. Πτήση από την Αθήνα για τη Ρώμη προς τα μέσα Δεκεμβρίου (συγκεκριμένα 16/12/2024) θα σας κοστίσει μόλις €35, όπως βλέπετε και στον πίνακα παρακάτω ενώ η επιστροφή (Ρώμη – Αθήνα) 3 ημέρες μετά (19/12/2024) θα σας κοστίσει μόλις €22. Σύνολο δηλαδή Αθήνα – Ρώμη με επιστροφή στις συγκεκριμένες ημερομηνίες κοστίζει μόλις €57,31! Στον πίνακα παρακάτω βλέπετε τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για όλες τις ημερομηνίες του Δεκεμβρίου (*υπενθυμίζουμε ότι η προσφορά ισχύει μέχρι τις 18/12/24).

Ryanair Αθήνα - Ρώμη

Αντίστοιχα αυτός είναι ο πίνακας πτήσεων και τιμών για τον Νοέμβριο 2024. Πολύ καλές τιμές, όπως βλέπετε μπορείτε να βρείτε σε κάποιες από τις ημερομηνίες του μήνα τόσο για την πτήση Αθήνα – Ρώμη όσο και γι αυτή της επιστροφής. Ενδεικτικά, βλέπετε στον πίνακα επιλεγμένες ημερομηνίες 23/11 με επιστροφή 29/11 και χρέωση €36 και €22 αντίστοιχα, δηλαδή σύνολο ένα αεροπορικό εισιτήριο με επιστροφή στις συγκεκριμένες ημερομηνίες κοστίζει μόλις €58,46.

Ryanair Αθήνα - Ρώμη

Αν αποφασίσετε ένα ταξίδι στην Αιώνια Πόλη εδώ μπορείτε να δείτε τον οδηγό μας για ένα τέλειο διήμερο στη Ρώμη και εδώ τα πιο κοινά τουριστικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε στην ιταλική πρωτεύουσα.

Αντίστοιχα μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι στο Δουβλίνο, το οποίο είναι στους προορισμούς της προσφορά και να πετάξετε από Αθήνα τον Δεκέμβριο (9/12 – 13/12) με μόλις €91 με επιστροφή (όπως βλέπετε και στον πίνακα που ακολουθεί).

Ryanair Αθήνα - Δουβλίνο

Εδώ είναι ο πίνακας με τις ημερομηνίες και τις τιμές του Νοεμβρίου, τόσο για πτήση από Αθήνα για Δουβλίνο όσο και για αυτή της επιστροφής. Ενδεικτικά βλέπετε τις επιλεγμένες ημερομηνίες 25/11 – 29/11 όπου το αεροπορικό εισιτήριο κοστίζει €127 με επιστροφή. Δείτε τις τιμές για όλο τον μήνα:

Ryanair Αθήνα - Δουβλίνο

Ταξίδι στο Δουβλίνο; Δείτε εδώ πως θα περάσετε 72 ώρες στην όμορφη πρωτεύουσα της Ιρλανδίας

Σημ. Στις low cost αεροπορικές εταιρείες στις τιμές των πτήσεων δεν συνυπολογίζονται επιλογή θέσης, check in σε γκισέ, αποσκευή κτλ. Για αυτά οι χρεώσεις είναι έξτρα.

Δείτε επερισσότερα ή και κάντε την κράτησή σας εδώ.

Γενικοί όροι & προϋποθέσεις

  • Αυτή η προσφορά εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και είναι διαθέσιμη μόνο για κρατήσεις που γίνονται σε επιλεγμένες διαδρομές και ημερομηνίες.  
  • Διατηρούμε το δικαίωμα να επεκτείνουμε την πώληση και να τροποποιήσουμε τα δρομολόγια/τις θέσεις που παρέχονται.
  • Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους προωθητικούς ναύλους.
  • Η προσφορά αυτή δεν ισχύει για πτήσεις/διαδρομές ανταπόκρισης ή για ισπανικά εισιτήρια με επιδότηση. 
  • Αυτή η προσφορά δεν ισχύει για κρατήσεις με παιδιά και εφήβους που ταξιδεύουν από/προς το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ισχύει η έκπτωση φόρου επιβάτη αεροπορικών μεταφορών της Βρετανίας. 
  • Οποιεσδήποτε αλλαγές πτήσης που γίνονται σε κρατήσεις στο πλαίσιο της προσφοράς θα υπόκεινται στο τυπικό τέλος αλλαγής πτήσης που ορίζεται στον πίνακα τελών.  
  • Εάν η ισχύουσα νομοθεσία δεν προβλέπει κάτι διαφορετικό, οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις θα διέπονται από το δίκαιο της Ιρλανδίας και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό.   
  • Ισχύουν GTCC για τον Όμιλο Ryanair.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,160LikesΚάντε Like
89,165 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ