Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
20 C
Athens
ΑρχικήΞενοδοχείαΜπρατισλάβα: 5 πολυτελή ξενοδοχεία στην καρδιά της πόλης με βαθμολογία πάνω από...

Μπρατισλάβα: 5 πολυτελή ξενοδοχεία στην καρδιά της πόλης με βαθμολογία πάνω από 9,6 και τιμή κάτω από €100

Η Μπρατισλάβα είναι μία πανέμορφη πόλη και διαθέτει πολλά ξεχωριστά μέρη που θα τραβήξουν, σίγουρα, το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Εκτός από μια από τις ομορφότερες ευρωπαϊκές πόλεις δεν είναι λίγοι όσοι την χαρακτηρίζουν μια από τις ομορφότερες του κόσμου!

Η Μπρατισλάβα, η πρωτεύουσα της Σλοβακίας, είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για όσους ψάχνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό αλλά για λίγες μέρες και οικονομικό. Μπορεί να μην υπάρχει αυτό το διάστημα απευθείας πτήση από την Αθήνα για την Μπρατισλάβα (για την ακρίβεια υπάρχει τη θερινή σεζόν και συγκεκριμένα φέτος μέχρι 28/10/24), αλλά μπορείτε να πάρετε με ανταπόκριση και αν δεν το θέλετε υπάρχει μια άλλη άριστη λύση: να πετάξετε από Αθήνα στην Βουδαπέστη (να μείνετε κιόλας αν υπάρχει χρόνος…ακόμα μια υπέροχη πόλη) και από εκεί να φτάσετε στην Μπρατισλάβα οδικώς καθώς απέχει μόλις 200 χιλιόμετρα και θα φτάσετε σε 2 ώρες. Μάλιστα υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια λεωφορείων και τρένων με τα οποία θα πάτε και θα επιστρέψετε.

- Advertisement -
Μπρατισλάβα

Η Μπρατισλάβα είναι, επίσης, πολύ προσιτή οικονομικά. Προσφέρει πολυάριθμες οικονομικές επιλογές τόσο στην ψυχαγωγία και το φαγητό όσο και στη διαμονή. Είναι, λοιπόν, μια πολύ καλή επιλογή, εάν αναζητάτε κοντινούς ευρωπαϊκούς προορισμούς (& οικονομικούς) για ένα τριήμερο.

Έπειτα από αναζήτηση στον ιστότοπο της Booking.com, βρήκαμε 5 άνετα καταλύματα με εξαιρετικές βαθμολογίες και προσιτή τιμή, αλλά κυρίως στο κέντρο της πόλης για μια ευχάριστη διαμονή. Πάντα είναι προτιμότερο, ειδικά αν το ταξίδι είναι λίγων ημερών, να επιλέγετε διαμονή στο κέντρο του προορισμού ώστε να μην χάνετε χρόνο στις αποστάσεις αλλά και να μην ταλαιπωρείστε. Επίσης, η αλήθεια είναι ότι οι πιο τουριστικοί μήνες στην Μπρατισλάβα είναι ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος αλλά και τότε οι τιμές είναι πάνω – κάτω στα ίδια επίπεδα. Μέσα Νοεμβρίου που έγινε η συγκεκριμένη αναζήτηση είναι επίσης μια καλή εποχή να πάτε καθώς θα αποφύγετε τα μεγάλα πλήθη τουριστών. Το χειμώνα να έχετε στο νου σας ότι κάνει ιδιαίτερο κρύο λόγω της υγρασίας και από τον Δούναβη.

📍Δείτε 21 λόγους για να ετοιμάσετε άμεσα βαλίτσα για Μπρατισλάβα!

Σημ. Η αναζήτηση των καταλυμάτων έγινε για τις ημερομηνίες 14/11 με 17/11 για δύο επισκέπτες στη booking με κριτήρια την κεντρική τοποθεσία, τα αστέρια του ξενοδοχείου, την οικονομική τιμή και την άριστη βαθμολογία. Η τιμή είναι συνολικά και για τις 3 διανυκτερεύσεις.
*Οι πληροφορίες, οι φωτογραφίες και οι βαθμολογίες είναι από τον ιστότοπο της Booking.

1.Wings – Brand New – Presidential Garden – Free Parking

Námestie 1. mája 13, 811 06 Μπρατισλάβα, Σλοβακία| Βαθμολογία 9,5 (γενική) – τοποθεσία 9,8 |Απόσταση από το κέντρο της πόλης 800 μέτρα |Τιμή €250 δίκλινο (€83 η βραδιά)

Το Wings – Brand New – Presidential Garden – Free Parking είναι στην Μπρατισλάβα και απέχει μόλις 800μ από το σημείο ενδιαφέροντος Michalska Brana. Διαθέτει θέα στην πόλη, δωρεάν WiFi και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Αυτό το κατάλυμα έχει θέα στον κήπο και παρέχει μπαλκόνι. Το Wings – Brand New – Presidential Garden – Free Parking διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα με ψυγείο και πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, καθώς και 1 μπάνιο με δωρεάν προϊόντα μπάνιου και στεγνωτήρα μαλλιών. Το μπάνιο περιλαμβάνει ντους και μπανιέρα. Κοντά στο Wings – Brand New – Presidential Garden – Free Parking θα βρείτε δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος, όπως Κεντρικός Σταθμός Μπρατισλάβας, Κάστρο της Μπρατισλάβα και UFO Observation Deck. Το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Μπρατισλάβας είναι 13 χλμ μακριά από το κατάλυμα.

Μπρατισλάβα Wings - Brand New - Presidential Garden - Free Parking

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 10 για ταξίδι δύο ατόμων. Για περισσότερες πληροφορίες ή και κράτηση πατήστε εδώ.

2.Sky1 Modern Aptm with Rooftop View 30 floor

Čulenova 5, 811 09 Μπρατισλάβα, Σλοβακία| Βαθμολογία 9,8 (γενική) τοποθεσία 10| Απόσταση από το κέντρο της πόλης | Τιμή 221€ δίκλινο (€73 η βραδιά)

Σε εξαιρετική τοποθεσία στην καρδιά του προορισμού Μπρατισλάβα, το Sky1 Modern Aptm with Rooftop View 30 floor προσφέρει θέα στην πόλη, κήπο και βεράντα. Το κλιματιζόμενο κατάλυμα απέχει 2,7 χλμ από Αρένα Ondrej Nepela. Το Sky1 Modern Aptm with Rooftop View 30 floor έχει 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα με ψυγείο και πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, καθώς και 1 μπάνιο με δωρεάν προϊόντα μπάνιου και στεγνωτήρα μαλλιών. Το μπάνιο διαθέτει ντους. Το προσωπικό στην 24ωρη ρεσεψιόν μιλάει Αγγλικά και Σλοβακικά και είναι πάντα στη διάθεσή σας για βοήθεια. Οι επισκέπτες του Sky1 Modern Aptm with Rooftop View 30 floor έχουν στη διάθεσή τους παιδική χαρά. Το σημείο ενδιαφέροντος Michalska Brana είναι 1,6 χλμ μακριά από το Sky1 Modern Aptm with Rooftop View 30 floor, ενώ το σημείο ενδιαφέροντος Κεντρικός Σταθμός Μπρατισλάβας είναι 3,2 χλμ μακριά από το κατάλυμα.

Sky1 Modern Aptm with Rooftop View 30 floor Μπρατισλάβα

Το αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Μπρατισλάβας είναι 8 χλμ μακριά. Για περισσότερες πληροφορίες ή και κράτηση πατήστε εδώ.

3.SKARITZ Hotel & Residence

Michalská 4, 811 01 Μπρατισλάβα, Σλοβακία| Βαθμολογία 8,7 (γενική) – Τοποθεσία 9,7 |Απόσταση από το κέντρο της πόλης | Τιμή 300€ /δίκλινο (€100 η βραδιά)

Το Residence SKARITZ βρίσκεται στην καρδιά της πεζοδρομημένης Παλιάς Πόλης της Μπρατισλάβας και προσφέρει μεγάλα δωμάτια και διαμερίσματα με δωρεάν Wi-Fi υψηλής ταχύτητας. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση LCD, MP3 και DVD player. Κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει επίσης παροχές για τσάι και καφέ. Η κατοικία βρίσκεται ανάμεσα στην Πύλη του Αγίου Μιχαήλ και την Κεντρική Πλατεία και είναι σε μικρή απόσταση με τα πόδια από όλα τα αξιοθέατα. Παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς με λιμουζίνα, κατόπιν αιτήματος.

SKARITZ Hotel & Residence Μπρατισλάβα

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,7 για ταξίδι δύο ατόμων. Για περισσότερες πληροφορίες ή και κράτηση πατήστε εδώ.

4.Michalska Residence 2

12 Michalská, 811 01 Μπρατισλάβα, Σλοβακία| Βαθμολογία 8,8 (γενική) – Τοποθεσία 9,5| Απόσταση από το κέντρο της πόλης 200 μέτρα | Τιμή 237€ (€79 η βραδιά)

Στο κέντρο του προορισμού Μπρατισλάβα και σε απόσταση 70μ από το σημείο ενδιαφέροντος Michalska Brana, το Michalska Residence 2 είναι ένα κλιματιζόμενο κατάλυμα με δωρεάν WiFi και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Αυτό το κατάλυμα προσφέρει πρόσβαση σε μπαλκόνι. Το Michalska Residence 2 έχει 1 υπνοδωμάτιο με κλιματισμό, τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο. Παρέχονται πετσέτες και λευκά είδη. Κοντά στο Michalska Residence 2 θα βρείτε δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος, όπως Κεντρικός Σταθμός Μπρατισλάβας, Κάστρο της Μπρατισλάβα και UFO Observation Deck. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Μπρατισλάβας, σε απόσταση 13 χλμ από το Michalska Residence 2.

Michalska Residence 2 Μπρατισλάβα

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,4 για ταξίδι δύο ατόμων. Για περισσότερες πληροφορίες ή και κράτηση πατήστε εδώ.

5. VIP Apartments

Michalská 19, 811 01 Μπρατισλάβα, Σλοβακία | Βαθμολογία 9,2 (γενική) – Τοποθεσία 9,8| Απόσταση από το κέντρο της πόλης | Τιμή 246€ ολόκληρο deluxe διαμέρισμα (€82 η βραδιά)

Το VIP Apartments βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Μπρατισλάβα, δίπλα στον Πύργο Michalska και το Κάστρο της Μπρατισλάβα, σε απόσταση 600μ., και προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων σε 18 διαμερίσματα και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Η ρεσεψιόν βρίσκεται στις εγκαταστάσεις. Κάθε διαμέρισμα στο VIP Apartments είναι κλιματιζόμενο, διαθέτει παράθυρα με ηχομόνωση και διαθέτει καλά εξοπλισμένη κουζίνα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καναπέ-κρεβάτι, παροχές σιδερώματος, πλυντήριο ρούχων και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Πολλά καταστήματα και παντοπωλεία βρίσκονται στη γύρω περιοχή. Διατίθεται επίσης χώρος αποθήκευσης ποδηλάτων στις εγκαταστάσεις. Αν θέλετε να επισκεφτείτε τη γύρω περιοχή, επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Μαρτίνου, την Κεντρική Πλατεία ή το Εθνικό Θέατρο της Σλοβακίας, όλα σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Ο κεντρικός σταθμός της Μπρατισλάβα απέχει 1,5χλμ. και το Εκθεσιακό Κέντρο Incheba είναι προσβάσιμο σε 2,2 χιλιόμετρα. Το αεροδρόμιο της Μπρατισλάβα απέχει 7χλμ. από το κατάλυμα. Κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον χρέωση, μπορεί να κανονιστεί μεταφορά από και προς τα αεροδρόμια της Μπρατισλάβα και της Βιέννης.

VIP Apartments Μπρατισλάβα

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,8 για ταξίδι δύο ατόμων. Για περισσότερες πληροφορίες ή και κράτηση πατήστε εδώ.

To Know

Σημαντική πληροφορία: Η Μπρατισλάβα είναι οικονομικός προορισμός ως προς τη διαμονή (αλλά και γενικά). Εκτός των παραπάνω, με ακόμα λίγα χρήματα στο budget (πχ €110 – €130 η βραδιά) θα βρείτε πολλά ακόμα και πολύ καλά ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να δείτε εδώ.

Σημ. Οι προτάσεις ξενοδοχείων / καταστημάτων / προϊόντων γίνονται βάση έρευνας και επιλογών των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό και δεν αποτελούν διαφημιστικό έσοδο της εταιρείας.

Δείτε επίσης:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,166LikesΚάντε Like
89,175 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ