Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
15.6 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsRyanair προσφορά: Πτήσεις από €16,99 - Πετάξτε από Θεσσαλονίκη για Μπρατισλάβα με...

Ryanair προσφορά: Πτήσεις από €16,99 – Πετάξτε από Θεσσαλονίκη για Μπρατισλάβα με €35 με επιστροφή

Η Ryanair συνεχίζει με νέες προσφορές, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις και χαμηλούς ναύλους για ταξίδια στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Αυτή τη φορά επανέρχεται με μια νέα προσφορά: Αεροπορικά εισιτήρια από €16,99 σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ευρώπη που ισχύει για λίγo ακόμα!

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για οικονομικά ταξίδια! Κλείστε αεροπορικά εισιτήρια μέχρι και σήμερα τα μεσάνυχτα 23/10/2024 και απολαύστε ταξίδια από 1 Νοεμβρίου 2024 μέχρι και 18 Δεκεμβρίου 2024.

- Advertisement -
Ryanair
Ryanair προσφορά

Η low cost αεροπορική εταιρεία εξασφαλίζει χαμηλές τιμές για να κάνετε ένα φθινοπωρινό ή και χειμερινό ταξίδι με αεροπορικά εισιτήρια σε έκπτωση αρκεί να βρείτε τον κατάλληλο για εσάς προορισμό και τις ημερομηνίες να κάνετε την κράτησή σας μέχρι και σήμερα τα μεσάνυχτα 23/10/2024 για ταξίδι από 1/11/2024 μέχρι και 18/12/24. Αυτή τη φορά κάναμε σχετικές αναζητήσεις για ταξίδια σε προορισμούς της Ευρώπης από τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε προορισμούς της προσφοράς:

Ryanair προσφορές από Θεσσαλονίκη

Κάναμε μια ενδεικτική αναζήτηση για έναν από τους παραπάνω προορισμούς της προσφοράς. Πτήση από τη Θεσσαλονίκη για την πανέμορφη Μπρατισλάβα προς τα μέσα Νοεμβρίου (συγκεκριμένα 11/11/2024) θα σας κοστίσει μόλις €18, όπως βλέπετε και στον πίνακα παρακάτω ενώ η επιστροφή (Μπρατισλάβα – Θεσσαλονίκη) 6 ημέρες μετά (17/11/2024) θα σας κοστίσει μόλις €17. Σύνολο δηλαδή Θεσσαλονίκη – Μπρατισλάβα με επιστροφή στις συγκεκριμένες ημερομηνίες κοστίζει μόλις €35! Αλλά και λιγότερες μέρες να θέλετε να μείνετε, το εισιτήριο είναι εξίσου οικονομικό. Αν πχ η επιστροφή είναι 15/11, το συνολικό κόστος Θεσσαλονίκη – Μπρατισλάβα με επιστροφή θα είναι €56, όπως βλέπετε και στον πίνακα παρακάτω. Επίσης, στον πίνακα που βλέπετε εδώ αναγράφονται οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για όλες τις ημερομηνίες του Νοεμβρίου.

Ryanair Θεσσαλονίκη - Μπρατισλάβα Νοέμβριος 2024

Αντίστοιχα αυτός είναι ο πίνακας πτήσεων και τιμών για τον Δεκέμβριο 2024 (*υπενθυμίζουμε ότι η προσφορά ισχύει μέχρι τις 18/12/24). Πολύ καλές τιμές, όπως βλέπετε μπορείτε να βρείτε σε όλο το πρώτο 15νθήμερο του μήνα τόσο για την πτήση Θεσσαλονίκη – Μπρατισλάβα όσο και γι αυτή της επιστροφής. Ενδεικτικά, όπως βλέπετε και στον πίνακα, αν ταξιδέψετε πχ στις 9/12 (€17) και επιστρέψετε 15/12 με χρέωση €17 και €27 αντίστοιχα, σύνολο ένα αεροπορικό εισιτήριο με επιστροφή στις συγκεκριμένες ημερομηνίες θα σας κοστίσει μόλις €44. Δείτε στον πίνακα παρακάτω όλες τις ημερομηνίες και τις τιμές του Δεκεμβρίου.

Ryanair Θεσσαλονίκη - Μπρατισλάβα Δεκέμβριος 2024

Αν αποφασίσετε ένα ταξίδι στην όμορφη πρωτεύουσα της Σλοβακίας, την Μπρατισλάβα εδώ μπορείτε να δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Σημ. Στις low cost αεροπορικές εταιρείες στις τιμές των πτήσεων δεν συνυπολογίζονται επιλογή θέσης, check in σε γκισέ, αποσκευή κτλ. Για αυτά οι χρεώσεις είναι έξτρα.

Δείτε επερισσότερα ή και κάντε την κράτησή σας εδώ.

Γενικοί όροι & προϋποθέσεις

  • Αυτή η προσφορά εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και είναι διαθέσιμη μόνο για κρατήσεις που γίνονται σε επιλεγμένες διαδρομές και ημερομηνίες.  
  • Διατηρούμε το δικαίωμα να επεκτείνουμε την πώληση και να τροποποιήσουμε τα δρομολόγια/τις θέσεις που παρέχονται.
  • Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους προωθητικούς ναύλους.
  • Η προσφορά αυτή δεν ισχύει για πτήσεις/διαδρομές ανταπόκρισης ή για ισπανικά εισιτήρια με επιδότηση. 
  • Αυτή η προσφορά δεν ισχύει για κρατήσεις με παιδιά και εφήβους που ταξιδεύουν από/προς το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ισχύει η έκπτωση φόρου επιβάτη αεροπορικών μεταφορών της Βρετανίας. 
  • Οποιεσδήποτε αλλαγές πτήσης που γίνονται σε κρατήσεις στο πλαίσιο της προσφοράς θα υπόκεινται στο τυπικό τέλος αλλαγής πτήσης που ορίζεται στον πίνακα τελών.  
  • Εάν η ισχύουσα νομοθεσία δεν προβλέπει κάτι διαφορετικό, οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις θα διέπονται από το δίκαιο της Ιρλανδίας και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό.   
  • Ισχύουν GTCC για τον Όμιλο Ryanair.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,168LikesΚάντε Like
89,175 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ