Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
22.7 C
Athens
ΑρχικήΞενοδοχείαΗ Aman ανακοίνωσε ένα νέο υπερπολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες

Η Aman ανακοίνωσε ένα νέο υπερπολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες

Η Aman – ευρέως αναγνωρισμένη ως το πιο exclusive ξενοδοχειακό brand στον κόσμο – ανακοίνωσε τον 21ο προορισμό της και την 35η προσθήκη στη συλλογή ξενοδοχείων της: το Aman Maldives, μια ιδιωτική όαση νησιού στην Ατόλη Vavuu. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο απομονωμένα και αποκλειστικά μέρη των Μαλδίβων, το νέο Aman θα διαθέτει ένα θέρετρο 52 κλειδιών και 16 επώνυμες κατοικίες, σχεδιασμένες από τον μακροχρόνιο συνεργάτη της Aman, Kerry Hill Architects.

Η αρχιτεκτονική του θέρετρου θα εμπνέεται από τις λευκές κοραλλιογενείς παραλίες και τα καθαρά νερά για τα οποία ο προορισμός είναι τόσο διάσημος. Με αυτόνομα κιόσκια που κυμαίνονται από ένα έως τρία υπνοδωμάτια, άλλα βρίσκονται στο κεντρικό νησί του θερέτρου και άλλα στις επεκτάσεις του, το καθένα θα περιλαμβάνει ιδιωτική πισίνα.

- Advertisement -

Επιπλέον, το κατάλυμα θα προσφέρει μια ποικιλία από χώρους εστιατορίων, beach club και πολλές ιδιωτικές τοποθεσίες για φαγητό. Οι εκτεταμένες εγκαταστάσεις σπα του θέρετρου θα εκτείνονται σε 805 τ.μ. Τοποθετημένο στο δικό του νησί, αφιερωμένο στην ευεξία, το σπα θα φέρει νέες εμπειρίες υγείας και αναζωογόνησης στον προορισμό, συμπεριλαμβανομένων δύο ιδιωτικών σπα με την υπογραφή του Aman. Το κατάλυμα θα διαθέτει επίσης κέντρο καταδύσεων και δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ, για εξερεύνηση των υφάλων της χώρας.

Το Aman Maldives θα φιλοξενήσει επίσης 16 Residences. Από πέντε έως δέκα υπνοδωμάτια, κάθε Residence θα βρίσκεται στη δική του νησίδα και θα έχει ιδιωτική παραλία, ενώ θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις ανέσεις του κύριου θερέτρου. Τα ακίνητα θα διαθέτουν πισίνα 25 μέτρων και ιδιωτική προβλήτα προσγείωσης.

«Η εισαγωγή του Aman Maldives είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την επωνυμία μας, καθώς φέρνουμε το ήθος της διαχρονικής κομψότητας, της απαράμιλλης εξυπηρέτησης και της απόλυτης ιδιωτικής ζωής της Aman στον προορισμό για πρώτη φορά», λέει ο Vlad Doronin, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Aman Group. «Η ανταπόκριση στο αίτημα των επισκεπτών της Aman, για την παρουσία μας στις Μαλδίβες, αποτελεί εδώ και καιρό μέρος της αναπτυξιακής μας στρατηγικής και ενισχύει την αφοσίωση του brand στην παροχή μοναδικών και μεταμορφωτικών εμπειριών στις πιο εξαιρετικές τοποθεσίες του κόσμου».

Η άφιξη του Aman Maldives θα οδηγήσει την παρουσία του brand σε 21 προορισμούς και θα ενώσει το Beverly Hills, το Niseko και την Bangkok, μεταξύ άλλων, σε έναν ισχυρό αγωγό επερχόμενων ακινήτων. Η κατασκευή βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη, με περισσότερες λεπτομέρειες και επιβεβαιωμένη ημερομηνία έναρξης να αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση στις Μαλδίβες:

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στις Μαλδίβες - Μέρος 1ο
Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στις Μαλδίβες - Μέρος 2ο

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,177LikesΚάντε Like
89,225 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ