Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024
25.7 C
Athens
ΑρχικήΕικόνες TrailersΟι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση αυτό το Σαββατοκύριακο με δύο επεισόδια!

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση αυτό το Σαββατοκύριακο με δύο επεισόδια!

Η νέα σεζόν των ΕΙΚΟΝΩΝ ξεκίνησε και η αρχή γίνεται από την Ισπανία και συγκεκριμένα από την ισπανική πρωτεύουσα, τη μοναδική Μαδρίτη! Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ μας ετοίμασαν δύο εξαιρετικά επεισόδια -το πρώτο το είδαμε την περασμένη Κυριακή 6/10 και το δεύτερο θα το δούμε αυτή την Κυριακή 13/10 στις 17:45 στο OPEN!

O Τάσος Δούσης λοιπόν και οι ΕΙΚΟΝΕΣ και αυτή τη σεζόν δηλώνουν έτοιμοι για νέα ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς! Με αποσκευές έτοιμες για ταξίδια όνειρα-ζωής υπόσχονται συγκλονιστικές εικόνες που θα μας καθηλώσουν!

- Advertisement -

Πρώτο ταξίδι της σεζόν στη γεμάτη ιστορικούς θησαυρούς πρωτεύουσα της Ισπανίας, τη Μαδρίτη!

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνεχίζουν το ταξίδι στη Μαδρίτη, μία πόλη με πλούσιο παρελθόν και παρόν. Κάνουν βόλτα στην Πλάθα δε Εσπάνια και θαυμάζουν τα Βασιλικά Ανάκτορα, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την πασίγνωστη πλατεία της Μαδρίτης.

Στη συνέχεια επισκέπτονται τον Καθεδρικό Ναό της Αλμουδένα, το πνευματικό σύμβολο της Μαδρίτης, και μας προτείνουν να απολαύσουμε το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στην πόλη από τον Ναό του Ντεμπόντ.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του κάνουν μία μικρή εκδρομή στο Τολέδο στο οποίο έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το φρούριο Αλκάθαρ και τον ναό Σάντο Τομέ, που φιλοξενεί ένα αριστούργημα του Ελ Γκρέκο.

Επιστρέφοντας στη Μαδρίτη ανακαλύπτουν τις γειτονιές Λα Λατίνα και Σάντα Άννα, ψωνίζουν μαζί με τους ντόπιους στη διάσημη υπαίθρια αγορά Ελ Ράστρο και θαυμάζουν την εμβληματική Πλατεία Κολόν.

Επίσης μας προτείνουν ένα εκπληκτικό é για να απολαύσουμε τον καφέ μας μαζί με πολιτικούς και καλλιτέχνες και μοναδικά εστιατόρια για να δοκιμάσουμε τοπικές σπεσιαλιτέ.

Σάββατο 12/10

Πριν από το νέο επεισόδιο των ΕΙΚΟΝΩΝ στη Μαδρίτη, μη χάσετε την προηγούμενη μέρα, Σάββατο 12 Οκτωβρίου το τρίτο επεισόδιο των ΕΙΚΟΝΩΝ στην πανέμορφη Φλωρεντία που θα προβληθεί σε επανάληψη στις 17:45.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ, με ορμητήριο τη Φλωρεντία, ταξιδεύουν στη γεμάτη εκπλήξεις Τοσκάνη!

Πρώτη στάση η Πίζα, όπου θαυμάζουν τον πασίγνωστο κεκλιμένο πύργο αλλά και τα γεμάτα συμβολισμούς κτήρια Βαφτιστήριο, Καθεδρικός και Κοιμητήριο. Στη συνέχεια περιηγούνται στη γραφική πόλη της Λούκα και δοκιμάζουν παραδοσιακό ιταλικό σταφιδόψωμο.

Στη Σιένα μένουν έκπληκτοι με τις ομορφιές αυτής της πόλης-μουσείο στην «καρδιά» της Τοσκάνης, αλλά και τα κρυμμένα μυστικά της όπως το Μοντεριτζιόνι· την εκθαμβωτική πόλη που δεσπόζει στην κορυφή ενός λόφου.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το Σαν Τζιμινιάνο, την πόλη των πύργων, και δοκιμάζουν σε μία παγωτό που έχει βραβευτεί ως το καλύτερο στον κόσμο. Στο μαγευτικό και ήσυχο Γκρέβε κάνουν στάση στο ρομαντικό οινοποιείο και απολαμβάνουν τοπικές σπεσιαλιτέ σε ένα μοντέρνο κρεοπωλείο–.

Στη Φλωρεντία θαυμάζουν την πόλη πανοραμικά από την Πιατσάλε Μικελάντζελο, ξεναγούνται στις πιο εντυπωσιακές αγορές της και επισκέπτονται το αναγεννησιακό μέγαρο Παλάτσο Πίτι και τους καταπληκτικούς Κήπους Μπόμπολι που το συμπληρώνουν. Επίσης δεν παραλείπουν να δοκιμάσουν μοναδικές αλμυρές και γλυκές σπεσιαλιτέ της Φλωρεντίας.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,186LikesΚάντε Like
89,243 FollowersΑκολουθήστε
177,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ