Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
31.4 C
Athens
ΑρχικήΔιαγωνισμοίΝέος διαγωνισμός από το Τσίπουρο Δεκαράκι και τις ΕΙΚΟΝΕΣ: Ένα ολοκληρωμένο πακέτο...

Νέος διαγωνισμός από το Τσίπουρο Δεκαράκι και τις ΕΙΚΟΝΕΣ: Ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαμονής για 2 άτομα στα όμορφα Ιωάννινα!

Το @todekaraki και οι @eikonesbytasosdousis σας ταξιδεύουν στη μαγευτική πόλη των Ιωαννίνων, προσφέροντάς σας ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαμονής για 2 άτομα! Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία με φόντο την ξακουστή λίμνη της Κυρά-Φροσύνης παρέα με τις γεύσεις και τα αρώματα του μονοποικιλιακού Τσίπουρου Δεκαράκι.

Super διαγωνισμός!

Αν θέλετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό επισκεφτείτε το προφίλ των ΕΙΚΟΝΩΝ στο Instagram, και να ακολουθήσετε όλα τα βήματα όπως αναφέρονται στο post του διαγωνισμού που βλέπετε και εδώ.

- Advertisement -

Τα βήματα του διαγωνισμού είναι :

Τα βήματα του διαγωνισμού είναι :

❤️Follow @eikonesbytasosdousis
❤️Follow @tasosdousis
❤️follow @todekaraki
❤️like στο post
❤️tag 3 άτομα κάτω από το post
❤️σχόλια όσα θέλετε αλλά tag διαφορετικά άτομα

❤️Ο νικητής θα προκύψει μετά απο κλήρωση στα σχόλια από την εφαρμογή Rafi στις 3 Οκτωβρίου . Η κλήρωση θα αναρτήθει με στορις την ημέρα της κληρώσεις και στην συνέχεια στα highlights του @eikonesbytasosdousis.

Το @dekaraki και οι @eikonesbytasosdousis σας ταξιδεύουν στα όμορφα Ιωάννινα σας προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών για 2 άτομα :

🏞 5 μέρες (4 διανυκτερεύσεις) σε deluxe δωμάτιο με πρωινό, στο πολυτελές ξενοδοχείο 5* αστέρων THE LAKE HOTEL στην λίμνη Ιωαννίνων!
🏞 4 γεύματα ή δείπνα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου @thelakehotel_ioannina..
🏞 Γευσιγνωσία και παρουσίαση των τριών ποικιλιών του τσίπουρου @todekaraki κατά την διάρκεια ενός εκ’ των τεσσάρων γευμάτων ή δείπνων.
🏞 Διάστημα Εξαργύρωσης: 30/09/2024 – 31/03/2025* Κατόπιν Διαθεσιμότητας-Κρατήσεις 2 Εβδομάδες Πριν (*Εξαιρείται Η Περίοδος Των Χριστουγέννων

❤️Το @thelakehotel_ioannina είναι ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο με 9,3 στην booking μια από τις κορυφαίες επιλογές για να εξερευνήσετε τα Ιωάννινα τα Ζαγοροχώρια και γενικά την Ήπειρο. Με τις ΕΙΚΟΝΕΣ έχουμε μείνει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για τις ανάγκες της εκπομπής και το προτείνουμε χωρίς καμία επιφύλαξη

Εδώ θα δείτε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής στο Διαγωνισμό «GIVEAWAY ΙΩΑΝΝΙΝΑ» του μονοποικιλιακού Τσίπουρου Δεκαράκι.

Καλή τύχη!

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,196LikesΚάντε Like
89,293 FollowersΑκολουθήστε
177,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ