Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
20.3 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsEmirates: Τα αναβαθμισμένα αεροσκάφη τύπου Boeing 777 με την Premium Οικονομική Θέση

Emirates: Τα αναβαθμισμένα αεροσκάφη τύπου Boeing 777 με την Premium Οικονομική Θέση

Τα αναβαθμισμένα αεροσκάφη τύπου 777 με την Οικονομική Θέση της Emirates πετούν σε έξι πόλεις των ΗΠΑ.

  • Το αεροσκάφος τύπου 777 με το ανακαινισμένο εσωτερικό καμπίνας θα παρουσιαστεί στο Σικάγο, τη Βοστώνη, το Ντάλας Φορτ Γουόρθ (DFW), το Σιάτλ και τα συνδεδεμένα δρομολόγια Μαϊάμι/Μπογκοτά και Νιούαρκ/Αθήνα
  • Από τον Φεβρουάριο του 2025 η Οικονομική Θέση θα είναι διαθέσιμη στα αεροσκάφη που πετούν στους 10 από τους 12 προορισμούς που εξυπηρετεί η στις ΗΠΑ.
  • Η νέα καμπίνα της Διακεκριμένης θέσης με διάταξη 1-2-1 παρουσιάζεται στο αναβαθμισμένο αεροσκάφος τύπου 777 της

H Emirates θα παρουσιάσει τα ανακαινισμένα αεροσκάφη τύπου 777 σε έξι δρομολόγια στις ΗΠΑ, παρέχοντας στους επιβάτες μια αναβαθμισμένη εμπειρία πτήσης σε όλες τις κατηγορίες καμπίνας, συμπεριλαμβανομένων των νέων καθισμάτων της Διακεκριμένης Θέσης και της ιδιαίτερα δημοφιλούς Οικονομικής Θέσης, τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

- Advertisement -
Emirates

Τα αναβαθμισμένα αεροσκάφη τύπου 777 έχουν προγραμματιστεί να εκτελούν απευθείας πτήσεις προς το Σικάγο, τη Βοστώνη, το Ντάλας Φορτ Γουόρθ και το Σιάτλ. Επιπλέον, οι πτήσεις προς το Μαϊάμι που συνδέονται με την Μπογκοτά και προς το Νιούαρκ μέσω Αθήνας θα εξυπηρετούνται επίσης με τα ανακαινισμένα αεροσκάφη, τα οποία διαθέτουν τις καμπίνες τεσσάρων κατηγοριών θέσεων της και τα χαρακτηριστικά προϊόντα της εταιρείας. Τα ανακαινισμένα αεροσκάφη τύπου 777 θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στις ΗΠΑ από τον επόμενο μήνα και μέχρι τις αρχές του 2025, βάσει του ακόλουθου χρονοδιαγράμματος:

  • Σικάγο – Η Emirates θα εισάγει το αναβαθμισμένο αεροσκάφος τύπου Boeing 777 στις πτήσεις EK 235 και EK 236 τρεις φορές την εβδομάδα ξεκινώντας από την 1η Νοεμβρίου 2024 και θα αυξήσει τη συχνότητα με καθημερινές πτήσεις από τις 22 Νοεμβρίου 2024.
  • Βοστώνη – Από τις 10 Δεκεμβρίου 2024, το πρόσφατα αναβαθμισμένο αεροσκάφος τύπου Boeing 777 της Emirates θα εξυπηρετεί το δρομολόγιο τρεις φορές την εβδομάδα στις πτήσεις EK 237 και EK 238, αυξάνοντας τη συχνότητα με καθημερινές πτήσεις από τις 18 Δεκεμβρίου.
  • Ντάλας Φορτ Γουόρθ – Το αναβαθμισμένο αεροσκάφος τύπου  Boeing 777 της Emirates θα ενταχθεί τρεις φορές την εβδομάδα στις πτήσεις EK 221 και EK 222 από τις 9 Ιανουαρίου 2025, με καθημερινές πτήσεις από τις 15 Ιανουαρίου 2025.
  • Σιάτλ – Το νέο αεροσκάφος που διαθέτει καμπίνα τεσσάρων κατηγοριών θέσεων, συμπεριλαμβανομένης της Premium Οικονομικής Θέσης, θα ξεκινήσει να εξυπηρετεί τις πτήσεις EK 229 και EK 230 από τις 24 Ιανουαρίου 2025.
  • Νιούαρκ/Αθήνα – Από τις 10 Φεβρουαρίου 2025, το αναβαθμισμένο αεροσκάφος τύπου Boeing 777 της Emirates με ανακαινισμένους εσωτερικούς χώρους και νέες καμπίνες θα εκτελεί καθημερινά δρομολόγια στις πτήσεις EK 209 και EK 210
  • Μαϊάμι/Μπογκοτά – Η τελευταία εμπειρία πτήσης με αεροσκάφος τύπου B777 της Emirates θα ενταχθεί στις πτήσεις EK 213 και EK 214, εξυπηρετώντας το δρομολόγιο από και προς το Ντουμπάι και συνδέοντας το Μαϊάμι με την πρωτεύουσα της Κολομβίας, με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις από τις 19 Φεβρουαρίου 2025, ενώ από την 1η Μαρτίου 2025 θα εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια.
Emirates

Με την εισαγωγή των πρόσφατα αναβαθμισμένων αεροσκαφών τύπου Boeing 777, οι πτήσεις από και προς 10 από τους 12 προορισμούς του δικτύου της Emirates στις ΗΠΑ θα διαθέτουν την Premium Οικονομική Θέση από τον Φεβρουάριο του 2025. Τα πολυτελή προϊόντα διακριτικής κομψότητας θα είναι επίσης διαθέσιμα σε δύο πόλεις της Λατινικής Αμερικής, με την Μπογκοτά να προστίθεται στο Σάο Πάολο. Τα χαρακτηριστικά καθίσματα της Premium Οικονομικής Θέσης της Emirates θα προσφέρονται πλέον και στα δύο αεροσκάφη τύπου Boeing 777 και A380, εξυπηρετώντας 12 προορισμούς στο δίκτυο 19 σημείων της Emirates στην Αμερική. Τα ανακαινισμένα αεροσκάφη τύπου Boeing 777 της Emirates θα διαθέτουν επίσης τη νέα καμπίνα της Διακεκριμένης Θέσης, με καθίσματα διαμορφωμένα σε διάταξη 1-2-1, προσφέροντας στους επιβάτες μεταξύ άλλων ανέσεων μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, ένα ανακλινόμενο επίπεδο κρεβάτι και ένα προσωπικό μίνι μπαρ.

Emirates

Ο Adnan Kazim, Deputy Presidentand Chief Commercial Officer της Emirates, δήλωσε σχετικά με την εισαγωγή της Premium Οικονομικής Θέσης σε επιπλέον δρομολόγια στις ΗΠΑ: «Μετά την επιτυχία και το μεγάλο ενδιαφέρον προς την Premium Οικονομική Θέση σε δρομολόγια όπως το Διεθνές Αεροδρόμιο Τζον Κέννεντυ της Νέας Υόρκης (JFK), το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και το Χιούστον που εξυπηρετούνται με το ανακαινισμένο αεροσκάφος τύπου A380, ανυπομονούμε να παρέχουμε ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ιδιωτικότητα σε περισσότερες πόλεις με τις ανανεωμένες καμπίνες των Boeing 777. Η εισαγωγή του ανανεωμένου προϊόντος μας και η εξασφάλιση αναβαθμισμένων εμπειριών εν πτήσει σε περισσότερα δρομολόγια αποτελεί μέρος της μακροχρόνιας δέσμευσής μας προς τις ΗΠΑ. Επιπλέον, με την προσθήκη περισσότερων premium επιλογών σε διάστημα μόλις λίγων μηνών διασφαλίζουμε την παροχή μιας ανταγωνιστικής, value for money πρότασης για τους επιβάτες μας».

Η εισαγωγή των ανανεωμένων αεροσκαφών της Emirates με διαμόρφωση τεσσάρων κατηγοριών θέσεων θα αυξήσει τον αριθμό των δρομολογίων που προσφέρουν το μοναδικό προϊόν της Premium Οικονομικής Θέσης σε 27 πόλεις παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του Ντουμπάι, μέχρι το τέλος του 2024, μέσω της χρήσης 48 αεροσκαφών τύπου Boeing 777, A380 και A350. Εκτός από τις ΗΠΑ και τις πόλεις στη Λατινική Αμερική όπου θα αξιοποιήσουν τα ανακαινισμένα αεροσκάφη, οι επιβάτες απολαμβάνουν ήδη επιλογές και άνεση με τα ανανεωμένα Boeing 777 που πετούν στη Γενεύη, στο Αεροδρόμιο Χανέντα στο Τόκιο και τις Βρυξέλλες, ενώ η Ζυρίχη και το Ριάντ είναι προγραμματισμένες για τον επόμενο μήνα.

Η συνεχής ανάπτυξη της Premium Οικονομικής Θέσης σε όλο το δίκτυο της Emirates επιτρέπει στους επιβάτες της στις ΗΠΑ να απολαμβάνουν την πολυτέλεια, τις ανέσεις και την προσιτή τιμή της σε προορισμούς πέρα από το Ντουμπάι, συμπεριλαμβανομένων της Βομβάης, της Μπανγκαλόρ και της Σιγκαπούρη.

Επιπλέον, οι επιβάτες της Emirates που ταξιδεύουν στους κόμβους της United σε Σικάγο, Χιούστον και Σαν Φρανσίσκο, μπορούν να ταξιδέψουν στην Premium Οικονομική Θέση πριν συνδεθούν με τις υπηρεσίες για πτήσεις της United προς εκατοντάδες εγχώριους προορισμούς στις ΗΠΑ και πόλεις στον Καναδά και τη Λατινική Αμερική.

Οι επιβάτες μπορούν να προβούν σε κράτηση θέσεων σε πτήσεις στην επίσημη ιστοσελίδα emirates.com,  μέσω της εφαρμογής της αεροπορικής «Emirates App» είτε μέσω συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 777 τεσσάρων κατηγοριών θέσεων διαθέτει έξι ή οκτώ σουίτες της Πρώτης Θέσης, 38 ή 40 καθίσματα της Διακεκριμένης Θέσης διαμορφωμένα σε διάταξη 1-2-1, 24 Premium Οικονομικές Θέσεις και 256 Οικονομικές Θέσεις.

Εκτός από την εισαγωγή της Premium Οικονομικής Θέσης στα αναβαθμισμένα αεροσκάφη, οι επιβάτες σε όλες τις κατηγορίες καμπίνας μπορούν να απολαύσουν τους ανακαινισμένο εσωτερικό, το οποίο διαθέτει έναν συνδυασμό όμορφων σχεδίων και νέων χρωματικών συνθέσεων στα χαλιά, στους τοίχους και στις ξύλινες λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,222LikesΚάντε Like
89,311 FollowersΑκολουθήστε
176,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ