Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
17.2 C
Athens
ΑρχικήΣποράδεςΣκιάθοςExantas Bar - Restaurant: Στη Σκιάθο για μια γευστική εμπειρία σκέτη απόλαυση

Exantas Bar – Restaurant: Στη Σκιάθο για μια γευστική εμπειρία σκέτη απόλαυση

Σε μια μαγική βεράντα, με θέα το απέραντο γαλάζιο, το Exantas Bar – Restaurant έρχεται να βάλει το δικό του λιθαράκι στη γευστική μας εμπειρία στο νησί της Σκιάθου. Το δημιουργικό μενού σε συνδυασμό με την υπέροχη ατμόσφαιρα και τοποθεσία του εστιατορίου, το έχουν αναδείξει σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στο νησί.

Ουσιαστικά το εστιατόριο βρίσκεται στην αυλή ενός οικογενειακού ξενοδοχείου, πάνω ακριβώς στη θάλασσα. Με αγάπη για το καλό φαγητό αλλά και για την πανέμορφη Σκιάθο, τα αδέρφια Θανάσης και Κώστας Ζούκας αφού ανέλαβαν το οικογενειακό ξενοδοχείο, έστησαν και ένα από τα καλύτερα εστιατόρια που θα συναντήσετε στο νησί.

- Advertisement -

Ένα all – day ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων στο Exantas Bar – Restaurant

Στο Exantas Bar- Restaurant απολαμβάνουμε προσεγμένα πιάτα με έμφαση στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα και ολόφρεσκα προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς. Μπορείτε να το επισκεφθείτε από το πρωί για να απολαύσετε το πρωινό σας ή τις μεσημεριανές ώρες για να δροσιστείτε με το Snack Menu του. Φυσικά, η μέρα σας θα ολοκληρωθεί με τις εξαιρετικές γεύσεις του μενού και την ανανεωμένη λίστα κρασιών με διαλεκτές ελληνικές ετικέτες.

Μερικές από τις αγαπημένες επιλογές που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε είναι το ψητό χταπόδι με κρέμα από πιπεριά φλωρίνης και γλυκόξινη σάλτσα με κάππαρη και σταφίδες, το καρπάτσιο λαβράκι με dressing από κόλιανδρο και βασιλικό και σορμπέ πορτοκάλι με πιπεριά τσίλι, ο τόνος Αλοννήσου και το πεντανόστιμο φαγκρί στιφάδο με σάλτσα από καμμένα κρεμμύδια.

Ο ατμοσφαιρικός χώρος σας περιμένει για να απολαύσετε τη δημιουργική κουζίνα μαζί την παρέα σας και φυσικά το κρασάκι σας με θέα τη θάλασσα. Και φυσικά, μη φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε ένα ευφάνταστο κοκτέιλ της επιλογής σας από τον έμπειρο bar-tender. Η εμπειρία είναι εντυπωσιακή.

Δείτε την απολαυστική εμπειρία του Τάσου Δούση με τις ΕΙΚΟΝΕΣ στο Exantas Bar – Restaurant

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σκιάθο - Μέρος 1ο

Info

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,177LikesΚάντε Like
89,224 FollowersΑκολουθήστε
178,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ