Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
24 C
Athens
ΑρχικήΣποράδεςΣκιάθοςΜια αξέχαστη εμπειρία island hopping με σκάφος στις Σποράδες

Μια αξέχαστη εμπειρία island hopping με σκάφος στις Σποράδες

Οι Σποράδες αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα συμπλέγματα νησιών της Ελλάδας, με τα νησιά του να συνδυάζουν κατάφυτα τοπία με κρυστάλλινα νερά, συνθέτοντας μοναδικές εικόνες!

Ένα από αυτά, και η κοσμοπολίτισσα Σκιάθος, που μαγεύει κάθε επισκέπτη της. Η Σκιάθος συνδυάζει μοναδικά φυσική ομορφιά, εντυπωσιακές, κατάφυτες παραλίες, δραστηριότητες, νυχτερινή ζωή αλλά και ήσυχα μέρη για απόλυτη χαλάρωση. Μια από τις εμπειρίες που ξεχωρίσαμε στο νησί, είναι η βόλτα με σκάφος.

- Advertisement -

Diverso VIP Cruiser: Ανακαλύψτε τις παραλίες της Σκιάθου και των Σποράδων με σκάφος και απογειώστε την εμπειρία των διακοπών σας

Μια φανταστική εμπειρία για να γνωρίσουμε το νησί… αλλιώς, με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που μας προσφέρει το πολυτελές Diverso Cruiser! Άλλωστε τί καλύτερο από το να βουτάς από το σκάφος στα γαλαζοπράσινα νερά; Με το Diverso Cruiser επισκεπτόμαστε διά θαλάσσης τις κορυφαίες παραλίες του νησιού, κάνοντας τις διακοπές μας άκρως μοναδικές.

Το σκάφος αναλαμβάνει καθημερινά θαλάσσιες εκδρομές έως 10 ατόμων, παρέχοντας σας την απόλυτη ασφάλεια. Με το Diverso VIP Cruiser έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε beach hopping και να ανακαλύψουμε τις υπέροχες παραλίες της Σκιάθου αλλά και τις υπόλοιπες βόρειες Σποράδες. Μάλιστα, μπορούμε να επισκεφθούμε αυθημερόν την Αλόννησο και τη Σκόπελο, απολαμβάνοντας μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα των νησιών, όπως το το δημοφιλές θαλάσσιο πάρκο της Αλοννήσου και το εκκλησάκι του Άι Γιάννη όπου γυρίστηκε το Mamma Mia στην Σκόπελο!

Φυσικά, η απόλαυση δε σταματά εδώ, μιας και το Diverso VIP Cruiser μας δίνει την δυνατότητα να οργανώσουμε το ταξίδι των ονείρων μας! Με το Plan Your Trip επιλέγετε τον προορισμό που θέλετε και σχεδιάζετε τη δική σας διαδρομή υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου καπετάνιου, όπως Σκύρο, Εύβοια, Τρίκερι, απολαμβάνοντας μια ονειρεμένη διαμονή και εξόρμηση με το σκάφος!

Δείτε την εντυπωσιακή τη βόλτα του Τάσου Δούση με το Diverso VIP Cruiser στις ΕΙΚΟΝΕΣ και την εμπειρία του στο πανέμορφο νησί της Σκιάθου

Oι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Σκιάθο - Μέρος 1ο

Info

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,222LikesΚάντε Like
89,317 FollowersΑκολουθήστε
176,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ